≡ Meniu

Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-74QT, notebook cu i7-4710HQ

Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-74QT e un laptop de gaming de la Acer care se recomandă prin prezența unui procesor i7 quad core, a unui ecran clar (nu e glare și are rezoluție Full HD) și că nu are unitate optică (acest lucru ajută la o greutate mai mică întrucât unitatea optică chiar nu are nicio utilitate în ziua de azi).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop de ultimă generație care are inclusiv wireless ac (pe două benzi).

Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-74QT, notebook cu i7-4710HQ

Specificații care probabil că te-ar interesa ar fi procesorul i7 model 4710hq care are 7978 puncte la benchmark, ecranul de 15,6 inci, prezența SSD și cipul grafic GeForce GTX860M.
Ecranul e unul cu rezoluție 1920×1080 pixeli și fiind unul care nu orbește te va ajuta foarte mult dacă o să stai foarte mult în fața lui. De aceea eu zic că e un laptop excelent și pentru sarcini business.
Porturile sunt numeroase, având 3 porturi USB 3.0, HDMI și wireless ac. Toate acestea te vor ajuta să beneficiezi de viteze mari la transfer de date și o calitate video foarte bună, dacă te uiți la filme. Portul USB poate fi utilizat pentru conectarea unei unități optice externe, dar și pentru instalarea OS-ului de pe un stick USB.

Avantajele achiziționării unui model precum acesta ar fi că arată bine, că vine cu componente de ultimă generație, că are o portabilitate bună (greutatea sa e de 2,4 kilograme) și că e ușor de folosit.
Dezavantaje sunt, mai exact că nu are sistem Windows preinstalat. Lipsa ecranului 4K e un alt dezavantaj. Despre baterie pot spune că mi-ar fi plăcut să fie una cu mai multe celule.

De final pot să spun că acest model e perfect pentru cei interesați de un laptop care să arate bine și să nu coste exagerat. Ecranul său e unul foarte clar mulțumită panoului de calitate – e vorba despre un panou IPS care oferă unghiuri de vizibilitate excelente.
Alături am pus un clip pentru a vă face o părere despre cum arată. Puteți vedea că arată foarte bine și că designul e unul unic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu