≡ Meniu

Acer Aspire V Nitro VN7-591G-705K, laptop pentru jocuri

Laptopul Acer Aspire V Nitro VN7-591G-705K e o alegere bună pentru cei care vor performanțe ridicate și nu vor un gadget mare, ci mai degrabă unul portabil. Bineînțeles, acesta intră în categoria laptopurilor premium de gaming datorită plăcii video dedicate GTX 860M și procesorului de tip HQ (mult peste un procesor uzual sau de tip U). Un laptop de gaming subțire și mic, nu oferă un sistem de răcire similar cu cel al unui laptop dintr-o serie cu dimensiuni generoase. Cu alte cuvinte, tehnologiile pot să difere de la o generație la alta sau în funcție de modelul ales.

Alternative sunt laptopurile de la alte branduri (de exemplu, Asus), iar un laptop mai mare e și mai greu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire V Nitro VN7-591G-705K, laptop pentru jocuri

Procesorul Core i7-4710HQ e unul foarte performant și care poate fi comparat cu unul de pe platformele desktop. Frecvența procesorului e una ridicată și cred că evidențiază performanțele sale. Oricum, tehnologiile sunt mult mai importante și generația din care face parte – Haswell. Ecranul laptopului e unul 4K adică are o rezoluție de 3840 cu 2160 pixeli.

Pe partea de memorie are 12 GB RAM la o frecvență de 1600 MHz și se poate pune chiar și 16GB dar nu văd de ce ați avea nevoie de mai mult. Are un SSHD de 1TB+8GB care e mai bun decât un hard obișnuit. Placa video GTX 860M nu e disponibilă pe orice laptop și e una cu un consum energetic ridicat (deci bateria de 3 celule nu oferă prea multă autonomie).

Porturile de pe acesta nu sunt cu mult mai speciale decât pentru restul și apreciez că are doar USBuri 3.0. Tastatura iluminată e utilă pentru gameri dar și pentru uz office. E de culoare roșie și e destul de plăcută. Greutatea sa e de doar 2.4 kg, ceea ce presupune că nu are unitate DVD și sunt puține astfel de laptopuri (mai mici).

Plusuri: greutate scăzută, performanțe ridicate, design elegant, fiabilitate, ecran 4K, WiFi ac și are SSHD.
Minusuri: nu are o autonomie mare.

Acer Aspire V Nitro VN7-591G-705K nu e genul de laptop care să-l luați luați la școală sau într-o excursie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu