≡ Meniu

Acer Aspire V Nitro VN7-791G-76ZP, laptop de gaming

Acer Aspire V Nitro VN7-791G-76ZP e un laptop destul de bun și care merită încercat. Nu e un laptop foarte portabil dar designul e unul modern și cu siguranță vă veți impresiona prietenii. Acest brand oferă astfel de serii în fiecare an, din păcate, nu oricine și le permite. Poate rula cam orice joc și detaliile pot fi setate la maxim la unele jocuri.

Alternativele sunt următoarele: variantele V Nitro de 15 inci, seriile ceva mai ieftine și laptopurile de la alte branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire V Nitro VN7-791G-76ZP, laptop de gaming

Configurația acestui laptop e una ceva mai performantă deoarece are: Core i7 Haswell, Intel HD 4600, 8GB RAM, 1TB și GTX 960M. Ecranul de 17 inci e unul cu o imagine 1920 cu 1080 pixeli. Nu are ecran touch dar claritatea e una superioară. Ținând cont că e un laptop de 17 inci, greutatea de 3 kg e una acceptabilă. Unele laptopuri de gaming sunt mult mai grele. Se poate pune până la 16GB de RAM sau chiar un SSD, în locul prezentului HDD iar la unele laptopuri se poate în locul unității DVD.

În cazul acestui, model e vorba și de un hard de 1TB și de un SSHD de 8GB. Ca și dotări are: unitate DVD, boxe, card reader, tehnologie audio Dolby Digital Plus, cameră web etc. Porturile sale sunt următoarele: HDMI, LAN, USBuri 3.0, USBuri 2.0, audio.

Tehnologiile de comunicații sunt: bluetooth și WiFi ac. Pentru a avea o viteză de transfer bună e nevoie de un router compatibil – cu WiFi ac. Caracteristicile speciale ale acestui model sunt aceleași ca și la varianta de 15 inci: securizare Kensington, carcasă metalică, Dolby Digital Plus, încărcare USB și Linux. Greutatea laptopului e undeva la 3 kilograme și e acceptabilă.

Plusuri: carcasă solidă, design elegant, WiFi ac, ecran FullHD, configurație decentă, tastatură iluminată etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer Aspire V Nitro VN7-791G-76ZP e unul dintre multele laptopuri ale acestei serii și cu siguranță vom mai fi și altele. Pentru un laptop, performanțele sunt destul de mari și nu puteți avea pretenții mari. Un gadget foarte compact are și un preț pe măsură. Din clipul de jos se poate observa faptul că are arată la fel ca varianta de 15 inci.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu