≡ Meniu

Acer Aspire V3-371-335S, laptop 13.3 inci

Acer Aspire V3-371-335S e un laptop făcut în special pentru cei în căutarea unei soluții cu portabilitate ridicată. Astfel, greutatea e una de 1,5 kilograme, iar bateria cu 4 celule ține maxim 7 ore (probabil în idle; o durată de viață realistă ar fi de vreo 3 ore). Vine la pachet cu Linux, dar eu m-aș fi bucurat dacă ar fi avut Windows 8.1 (instalarea acestui OS se poate face de pe o memorie USB 3.0 ori de pe o unitate optică externă, laptopul neavând unitate optică integrată).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care nu doar arată bine, ci care se va comporta fără reproșuri în orice sarcină. Acest lucru e datorat în principal faptului că e dotat cu procesor i3 și cu placă video Intel HD.

Acer Aspire V3-371-335S, laptop 13.3 inci

Procesorul i3 e un model 4005U cu două nuclee reale, iar cipul grafic Intel HD (de care ziceam mai sus) e unul integrat în procesor și nici nu are memorie proprie.
Ecranul e unul de 13,3 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli care nu te va orbi deoarece e non glare. Fiind de acest tip (anti glare) e foarte bun pentru scopuri business deoarece ochii nu-ți vor obosi prea ușor.
La capitolul memorie are 4GB memorie RAM și un hard de 500 de giga, acest hard fiind unul cu 5400 rotații. Deci, dacă vreți mai multă rapiditate atunci vă trebuie un SSD precum Kingston V300.

Pro achiziția unui astfel de laptop ar fi costul de achiziție mic, că poate fi cărat ușor într-o geantă, performanța și că bateria ține destul de mult.
Contra achiziției ar fi că nu are un sistem de operare productiv precum Windows 8.1 preinstalat. Dar, acesta poate fi instalat în maxim 20 de minute de pe un stick precum Kingston DataTraveler 100 G3 16GB care costă foarte puțin.
Un alt lucru care mă deranjează e că placa de rețea wi-fi nu e cu suport ac (dual band).

De final pot recomanda acest laptop pentru acasă, dar și pentru la lucru deoarece vine cu putere de calcul și portabilitate.
Alături e prezentarea oficială a acestui laptop și poți vedea că e destinat în special femeilor și nu numai.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu