≡ Meniu

Acer Aspire V3-572G-50G7, laptop argintiu i5-5200U

Un laptop din categoria multimedia e Acer Aspire V3-572G-50G7 și se adresează celora interesați de ceva care să arate bine și să aibă performanțe peste medie. Tehnologiile integrate sunt unele relativ noi printre care aș aminti procesorul Broadwell, placa video GeForce seria 800M, bateria care țin vreo 6 ore și wireless ac. Datorită faptului că are procesor i5 și placă video cu memorie dedicată putem spune despre acest laptop că e unul din categoria multimedia, adică numai bun la filme și jocuri. O să vă ajute în acest sens și ecranul care e glare și va afișa imaginile cât mai realiste.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat performant și cu o portabilitate ok (producătorul zice despre bateria cu 6 celule că ține vreo 7 ore).

Acer Aspire V3-572G-50G7, laptop argintiu i5-5200U

Procesorul din acest notebook PC e un i5-5200U, iar placa video e o GeForce 840M. Aceste două componente te vor ajuta să poți rula cele mai costisitoare sarcini cu un efort minimal.
Memoria RAM e una de 4 giga tip DDR3, iar pentru stocare avem la dispoziție un hard de 1TB cu 5400 rotații. Mi-ar fi plăcut să fie memorie DDR4 și SSD, dar e bine și așa având în vedere costul de achiziție mic.
Ca porturi care merită menționate avem USB 3.0, HDMI și wireless ac (acesta e mai mult un standard al plăcii wi-fi).
Sistemul de operare e unul ok, fiind vorba despre Linux. Eu recomand totuși să instalați Windows deoarece e un sistem mai avansat și mai ușor de folosit.

Pentru achiziția acestui model ar fi că că nu costă prea mult, că arată bine, că poate fi utilizat cu succes la sarcini multimedia și autonomia ridicată a bateriei.
Contra achiziției ar fi că nu are SSD și procesor cu 4 nuclee.

Deci, dacă te interesează un model care să aibă o autonomie ridicată și niște performanțe foarte bune atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Ecranul e unul de 15,6 inci care are rezoluție 1366×768 pixeli, dar poți vedea pe el filme Blu-ray. Se vor vedea și mai bine dacă o să conectezi un televizor de minim 81 centimetri cu rezoluție Full HD.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu