≡ Meniu

Acer Aspire V3-572G-51BE, laptop cu i5-4210U și cadou

Acer Aspire V3-572G-51BE este un laptop de ultimă generație dotat cu procesor i5 Haswell, placă video GT 840M și sistem de operare Linux. Acest laptop de culoare argintie e perfect pentru cineva în căutarea unei soluții multimedia a cărui baterie să țină vreo 4 ore (e una cu 6 celule).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar în acest moment vine și cu un cadou aici.

Acer-Aspire-V3-572G-51BE

Pe partea de specificații acest model se laudă cu procesorul i5 4210u, cei 4 giga de RAM și un cip grafic cu memorie dedicată. Vine cu tehnologia Optimus a celor de la Nvidia, lucru care înseamnă că acest aparat are o autonomie extinsă. Tehnologia Optimus activează placa video dedicată doar atunci când e nevoie de ea.
Hardul e unul foarte încăpător de 1000 de giga, dar nu știu dacă vei reuși să ocupi mai mult de 25% din el.

Pentru achiziția acestui model ar fi bateria care ține peste medie, procesorul rapid, prezența sistemului de operare (chiar dacă nu-i vorba despre Windows), că are mulți RAM și fiabilitatea. Un alt lucru de care am uitat să zic e că acest laptop are wireless ac, iar acesta te va ajuta să accesezi banda de 5Ghz care e foarte rapidă, dar cu o arie mai restrânsă.
Contra ar fi lipsa unui ecran cu rezoluție superioară și a SSD.

Deci, dacă te interesează un laptop multimedia pentru acasă acu acesta nu vei da greși. Iar, alături e un clip cu acest laptop care se va descurca foarte bine chiar și în jocuri.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu