≡ Meniu

Acer Aspire V3-572G-51MZ, model alb cu Windows 8.1 și wireless ac

Acer Aspire V3-572G-51MZ e un model de laptop care vine cu Windows 8.1, procesor i5 Broadwell, baterie de 6 celule și 4 giga memorie RAM. Ceva interesant e că acest aparat nu are unitate optică, lucru care îl face mai slim (subțire), iar dacă vă întrebați cum puteți instala un alt sistem de operare atunci trebuie știut că acest lucru se poate realiza prin intermediul unui port USB cu ajutorul unui stick USB 3.0.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci vine la pachet cu multă tehnologie actuală. Vizual se prezintă bine deoarece e un model complet alb, lucru sesizabil din poza de alături.

Acer Aspire V3-572G-51MZ, model alb cu Windows 8.1 și wireless ac

Pe partea de specificații acest model se laudă cu procesorul i5 5200U, 4 GB memorie RAM, placă video GeForce 820M și un hard de 1000 de giga. Venind cu un procesor Broadwell înseamnă că laptopul beneficiază și de tehnologie wireless pe două benzi, adică wi-fi ac.
Ca sistem de operare acest model vine cu Windows 8, acesta fiind unul dintre cele mai avansate sisteme de operare de pe piață.
Deoarece are placă video cu memorie dedicată pot spune că e un model bun și la jocuri, iar fiind vorba de un model Nvidia pot spune că are și Optimus integrat, aceasta fiind o tehnologie care ajută la un consum de curent inferior.
Bateria e una cu 6 celule, iar asta înseamnă că o să țină undeva la 3-4 ore maxim.

Pentru achiziția unui astfel de model ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, că e plug and play, că nu are unitate optică (oarecum acest lucru e cu două tăișuri deoarece ajută la o portabilitate crescută, dar are dezavantajul că nu poți băga un caddy în locul unității) și că are o fiabilitate ridicată.
Contra ar fi că nu are SSD și un ecran mai bun.

De final pot să recomand acest model celora care vor un laptop pentru jocuri ori sarcini multimedia, cu mențiunea că nu e un laptop special pentru jocuri.
Pentru a vă face o părere despre cum arată acest V3-572G-51MZ am pus alături un clip cu un model similar din această serie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu