≡ Meniu

Acer Aspire V3-572G-57ZS, laptop alb cu Linux și i5 Broadwell

Pentru cei interesați de un laptop Acer cu wireless ac și procesor rapid recomand Acer Aspire V3-572G-57ZS. E un notebook PC mai special din moment ce e complet alb, iar portabilitatea sa e una peste medie deoarece nu are unitate optică, iar bateria cu 6 celule ține vreo 3-4 ore.
Un laptop precum acesta se adresează celora în căutarea unui laptop alb cu performanțe peste medie (procesoru i5 scoate 3620 puncte la benchmark, adică precum două procesoare Pentium).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acest cost primim un laptop complet alb care are wireless ac. Mă tot plângeam că astfel de laptopuri nu au wi-fi ac (dual band) și uite că s-au decis să implementeze așa ceva și pe aceste modele. Astfel, vei putea folosi banda de 5Ghz care e foarte rapidă.

Acer Aspire V3-572G-57ZS, laptop alb cu Linux și i5 Broadwell

Caracteristici interesante la modelul acesta ar fi procesorul i5-5200U, cipul grafic GeForce 820M și cei 6GB memorie RAM. Deoarece nu are unitate optică, acest model e unul căruia i se poate instala sistemul de operare de pe stick. Eu recomand să instalați Windows 8.1 de pe un stick USB 3.0 precum acest Kingston DataTraveler 100 G3.
Modelul acesta are două cipuri grafice datorită faptului că laptopul vine cu tehnologie Nvidia Optimus. Astfel, dacă nu vă jucați atunci va fi utilizat cipul Intel HD, iar în sarcini care au nevoie de o placă video mai bună va fi trecut automat pe GeForce.

Plusurile achiziționării unui astfel de model ar fi că arată bine (nu găsești prea multe laptopuri complet white), portabilitatea ok, că are integrat wi-fi ac, performanțele superioare și fiabilitatea crescută.
Contra achiziției ar fi că nu are un ecran cu rezoluție mai mare.

Deci, dacă te interesează un laptop cu configurație la zi care să te ajute la sarcini office ori multimedia atunci acest acer v3 572G ar fi recomandarea mea. Evident că vei găsi multe modele care să fie similare ca performanțe, însă acest model e unul care vine cu multe lucruri noi.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată laptopurile din această serie, cu mențiunea că modelul de față e complet alb, iar cel din clip e gri.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu