≡ Meniu

Acer Aspire V3-572G-63QK, laptop cu autonimie maximă de 7 ore

Acer Aspire V3-572G-63QK e un laptop care poate fi următoarea alegere dacă nu aveți un alt brand favorit. Sunt mulți producători care oferă soluții mobile cu configurații similare ori chiar mai bune. Pentru cei care sunt interesați să aibă doar un laptop office, le recomand cele cu Intel Pentium ori Core i3. Performanțele laptopului sunt și în funcție de buget, deci cu acel model veți economisi niște bani dar depinde și de tehnologiile incorporate.

Dacă acest laptop pare prea scump, alternativele sunt destul de multe. Oricum, majoritatea utilizatorilor ar opta pentru un așa laptop dar nu totți și-l permit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire V3-572G-63QK, laptop cu autonimie maximă de 7 ore

Procesorul acestui laptop e unul de tip Core i5-4210U de 1.7 GHz și placa video e HD 4400. Nu sunt cele mai noi componente hardware din această serie, dar și așa are placa video GeForce 840M iar procesorul e cam la fel de bun ca un Broadwell. Ecranul de 15 inci are imagine HD și tehnologia de iluminare e LED care mărește claritatea imaginii (contrast dinamic superior).

Configurația sa are o memorie RAM de 8GB care e la o frecvență de 1600MHz și spațiul de stocare e unul destul de mare – 1TB. Nu are nevoie de mai mult dar unele laptopuri suportă mai mult pentru că au multe sloturi.

Porturile acestui model sunt suficient de multe și diversificate: LAN, USB 3.0, USBuri 2.0, HDMI și audio. Are tehnologie wireless dar și LAN, iar pentru conectare wireless la internet trebuie să fie un hotspot în apropiere (un router). Alte caracteristici speciale sunt: greutate de 2.5 kilograme, Kensington, touchpad cu gesturi, finisaj argintiu cu negru și Linux. Un sistem de operare care i-ar evidenția mai bine performanțele ar fi Windows 8.1 64 de biți și nu pe 32 de biți.

Plusuri: are un preț atractiv, configurație multimedia cu Intel Haswell, autonomie de lucru mare, multitasking bun etc.
Minusuri: nu are Windows 8.1.

Acer Aspire V3-572G-63QK are o autonomie maximă bună deoarece bateria nu e de 3  sau 4 celule, ci e de 6 celule. Poate că nu e la fel de ușor ca altele – 2.5 kg, mi se pare ideal pentru acasă ori la locul de muncă. Un plus e autonomia care e utilă atunci când călătoriți.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu