≡ Meniu

Acer Aspire V3-572G-74DX, laptop argintiu cu i7-5500U

Vă prezint un laptop al anului 2015 – Acer Aspire V3-572G-74DX. Acesta e construit în jurul platformei Intel Broadwell, lucru care presupune putere de procesare sporită, autonomie crescută și wireless ac… pe lângă altele. Procesorul i7 e unul cu voltaj scăzut dar scoate 3999 puncte la benchmark.
Cred că din scurta prezentare pe care am făcut-o vă dați seama că e vorba despre un laptop multimedia care e destul de bun și la jocuri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care arată bine și se descurcă excelent în orice sarcină. Cum se prezintă vizual poți vedea mai bine de alături, dar și din preview-ul de la final.

Acer Aspire V3-572G-74DX, laptop argintiu cu i7-5500U

Procesorul cu care e dotat e un i7-5500U care are două nuclee, dar scoate un punctaj impresionant la benchmark. Pentru a putea rula diferite jocuri acesta e dotat cu cip grafic GeForce 840M, iar memoria RAM de 6GB lucru care favorizează rularea diferitelor aplicații fără întreruperi.
Pentru a stoca diferite jocuri ori programe acest notebook e unul dotat cu SSD. Capacitatea acestuia e de 240 giga, iar în opinia mea e suficient.
Mi-aș fi dorit să vină cu Windows, el venind cu Linux. Instalarea unui nou sistem de operare putându-se face cu ajutorul unității DVD din dotare ori cu un stick USB 3.0.

Printre motivele pentru care recomand acest laptop se numără ecranul cu rezoluție Full HD, procesorul i7, bateria care ține vreo 4 ore (asta datorită faptului că e una cu 6 celule), prezența SSD, că are wireless ac și construcția solidă.
Contra achiziției ar fi că nu are o greutate ceva mai mică. Aș fi fost înclinat să spun că nu are tastatură iluminată, dar aș fi greșit deoarece are.

Concluzia mea legată de această mașinărie e că merită. Chiar nu mă așteptam să văd un laptop sub 4000 lei cu tastatură iluminată și cu SSD de 240. Era un laptop aproape de perfecțiune dacă avea ecran 2K/4K, lipsă DVD și lipsă tastatură numerică în partea dreaptă.
Am pus alături un cip Youtube pentru a-ți face o impresie despre cum arată acest PC portabil.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu