≡ Meniu

Acer Aspire V3-574G-73B0, laptop performant cu WiFi ac

Acer Aspire V3-574G-73B0 e un laptop al noii generații și care merită să-l încercați. Din poza de jos vă puteți face o idee despre el ș unele finisaje sunt diferite la această nouă serie. Oricum, dotările sunt relativ aceleași iar performanțele sunt pe măsură. O serie nouă aduce și componente pe măsură. Pe lângă seriile clasice, acest brand oferă și soluții ceva mai bune pentru cei cu un buget mare. E bine că are un ecran mai detaliat pentru o claritate sporită iar greutatea sa e destul de mare pentru un laptop nou.

Bugetul trebuie să fie generos pentru acesta deoarece nu are componente banale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire V3-574G-73B0, laptop performant cu WiFi ac

Procesorul e de tip Core i7 model 5500U de 2.4 GHz care nu e cel mai bun pentru gaming dar e suficient de performant. Restul componentelor sunt corespunzătoare pentru un laptop de tip multimedia. Pentru gaming, e nevoie de componente și mai bune care consum mai mult. Astfel, autonomia scade mult. Spre deosebire de multe laptopuri de 15 inci, acesta are un ecran FullHD. Nu e unul cu tehnologie touch dar ar fi fost interesant dacă o avea.

Are un mediu de stocare de tip SSHD adică e combinație între un hard disk și un SSD. Pentru jocuri, aveți GeForce 940M de 4GB care nu e cea mai bună placă video dar e de ajuns pentru o platformă mobilă. Sistemul de operare e Linux care nu-i va evidenția performanțele, eu vă recomand Windows 8.1 sau 10. Greutatea laptopului e dată de materialul din care e făcută carcasa și de baterie.

Plusuri: are un design elegant, performanțe mari cu aceste componente, ecran 1080p, tastatură iluminată etc.
Minusuri: nu e foarte ieftin și nu are o greutate redusă.

Acer Aspire V3-574G-73B0 e destul de bun și a apărut anul acesta. Nu recomand laptopuri mai vechi deoarece nu arată la fel de bine și sunt sunt foarte eficiente. Un laptop cu ecran mai mare poate oferi o experiență multimedia pe măsură deoarece filmele se văd mai bine și parcă detaliile sunt mai vizibile. Astfel, nu mai e nevoie de un televizor sau monitor când redați un film.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu