≡ Meniu

Acer Aspire V5-573PG_N14MGE2GBCmmL 3V3UT

Acer Aspire V5-573PG_N14MGE2GBCmmL_3V3UT e un laptop de culoare gold care vine cu suport touch și sistem de operare Windows 8.1. Normal că cel mai avansat sistem de operare touch pentru PC e Win 8.1 și mă bucur că a fost inclus pe acest notebook. Acesta vine cu procesor i7, cu mulți RAMi și cu cip grafic GeForce GT 720M. Datorită acestor caracteristici, acest laptop e unul foarte bun pentru diferite sarcini printre care se numără navigat pe net, vizionat filme HD și jocuri complexe.

Nici nu aș putea spune că ar costa mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un laptop excelent, dar nu m-ar fi deranjat dacă ar fi avut SSD în loc de HDD și wireless ac. Adevărul e că m-aș fi așteptat să aibă și port DisplayPort deoarece mai mult ca sigur că procesorul poate duce 4K, însă portul HDMI nu prea.

Acer Aspire V5-573PG_N14MGE2GBCmmL 3V3UT

Specificații care te-ar interesa la acest model ar fi faptul că are procesor i7-4500U, foarte mulți RAMi (12 giga) și ecran touch de 15,6 inci.
E oarecum ciudat faptul că are 12 giga de RAM și chiar nu înțeleg la ce te-ar ajuta o capacitate așa de mare. Singurul lucru care-mi vine acum în minte e că ai putea face un RAM Disk de 4 giga, acest disk fiind o alternativă la SSD, oarecum.
Ecranul e unul de 15 inci, însă rezoluția sa e de doar 1366×768 pixeli. Mi-aș fi dorit să văd o rezoluție 1920×1080 pixeli, adică Full HD.

Plusurile acestui model e că te poți juca diferite jocuri pe ecran (sunt multe jocuri touch în Windows Store), că are o performanță foarte bună în orice aplicație și că vine cu sistem de operare.
Minusuri sunt lipsa SSD, că nu are o greutate mai mică (acum are 2,2kg deoarece au renunțat la unitate optică) și că ecranul nu e unul Full HD. Ar mai fi de adăugat și lipsa wireless ac, dar asta doar dacă sunteți o persoană care descarcă mult de pe net.

Deci, acesta ar fi un laptop numai bun pentru tine dacă ai neaparată nevoie de ceva cu ecran touch și care să fie performant (procesorul i7 scoate 3849 puncte în teste, deci e de două ori mai rapid ca un i3… acuma depinde și de ce tip de i3…).
Alături am pus un preview cu laptopul, dar trebuie să vă avertizez că acesta din articol e unul de culoare gold.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu