≡ Meniu

Acer Aspire V5-591G-588D, laptop de 15 inci cu ecran Full HD

La început de an 2016 cei de la Acer au scos pe piață modelul Acer Aspire V5-591G-588D care e un laptop de gaming dotat cu procesor i5, placă video GTX și tastatură iluminată. Modelul acesta reprezintă artileria grea de la Acer întrucât vine dotat cu tot ce ai vrea de la un laptop nou, mai exact tastatură iluminată, wireless ac, baterie care ține (până la) 8 ore și DDR4. Din păcate nu are SSD, dar are SSHD care e o combinație dintre HDD și Solid State Drive.
După cum v-ați dat seama și din specificațiile menționate mai sus, acest model e unul destinat celora pasionați de jocuri ori de filme Blu-ray.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de generație nouă care are integrate cele mai bune tehnologii.

Acer Aspire V5-591G-588D, laptop de 15 inci cu ecran Full HD

Vine la pachet cu un ecran de 15,6 inci care are tehnologia ColorBlast. Aceasta presupune că ecranul are culori similare cu ale unui monitor. Mi-ar fi plăcut să fi avut rezoluție 4K, dar e suficient și Full HD.

Procesorul e un i5-6300HQ cu patru nuclee și scoate undeva la 5808 puncte la benchmark, lucru care ne demonstrează faptul că e un cip foarte performant.
În jocuri o să vă ajute foarte mult placa video model GTX 950M care-i una cu 4 giga memorie dedicată.
Din păcate nu vine cu sistem de operare, dar i se poate instala Windows 10 de pe un stick USB 3.0.
Pentru stocare are un hard de 1TB care e de tip hibrid, adică SSHD. Iar, dacă tot am menționat de memorie trebuie să vă spun că are 8 GB memorie RAM de tip DDR4.
Pentru a transfera informații rapid de pe Internet avem la dispoziție wireless ac și LAN 10/100/1000.
Aspectul e unul foarte bun, iar pe lângă acesta are și tastatură iluminată care te va ajuta la jocuri pe timp de noapte.

Pro achiziția modelului acesta ar fi că arată bine, tehnologia integrată, bateria care ține mult (undeva până în 8 ore), tastatura iluminată și memoria suficientă.
Contra achiziției ar fi că nu are unitate optică.

Concluzia mea ar fi că acest aparat este unul de top pentru cei interesați să investească într-o sculă care să ofere facilități standard în 2016 (wi-fi ac, DDR4 etc).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu