≡ Meniu

Acer Aspire V5-591G-59YA, laptop pentru jocuri cu GTX 950M

Ca oricare alt laptop de gaming și Acer Aspire V5-591G-59YA are placă video performantă și procesor de tip HQ (cu performanțe superioare). Această serie e destul de avansată motiv pentru care are cele mai noi componente și dotări. Arată destul de bine pentru un laptop de gaming în sensul că nu e foarte mare și e ușor de transportat. Un laptop cu așa componente trebuie să aibă un sistem de răcire eficient, însă noile componente nu mai consumă mult dar nici nu mai degajă atâta căldură.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul toate laptopurile care au placă video performantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire V5-591G-59YA, laptop pentru jocuri cu GTX 950M

Cea mai importantă componentă e procesorul, motiv pentru care un laptop cu procesor Core i3 nu e unul de gaming ci doar cel mult multimedia. Ecranul e destul de simplu și cred că putea fi mai detaliat (o rezoluția mai mare era bine-venită). Un SSD e superior deoarece totul pornește instant și de aceea aș pune aplicații/jocuri pe el.

Chiar dacă nu are unitate DVD, are două medii de stocare și ambele mi se par utile. Placa video a acestui laptop e una dedicată și mă refer la GTX 950M, dar și cea integrată mi se pare utilă. Ca și dotări special are tastatură iluminată, baterie de 6 celule, carcasă metalică, USB 3.0, bluetooth, WiFi ac. Nu diferă mult față de un laptop clasic și mă refer strict la dotări iar pentru că are Free DOS, are un preț decent. Nu există laptopuri mai mici și care să poată reda jocuri cum o face cel de sus, dar nici nu cred că v-ar plăcea un ecran mai mic. Detaliile sunt mai vizibile pe un ecrna mare cu rezoluție corespunzătoare.

Plusuri: autonomie de lucru mare, USB cu funcție PowerShare, WiFi ac, greutate redusă pentru un așa laptop.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Acer Aspire V5-591G-59YA e un model care poate concura cu un desktop datorită performanțelor mai mari. Nu suportă multe upgradeuri dar nu se poate înlocui orice componentă. Clipul de jos e de folos celor care vor să-și facă o idee despre cum arată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu