≡ Meniu

Acer Aspire V5-591G-70N7, laptop cu procesor i7 puternic

În cazul în care ești interesat de un laptop de gaming cu procesor i7-6700HQ și cu placă video GTX 950M atunci îți recomand un laptop Acer Aspire V5-591G-70N7. Procesorul e unul quad core foarte puternic, iar dovada e scorul de 7999 puncte scoase la benchmark.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție Full HD, și acest lucru face laptopul bun nu doar la jocuri, ci și la filme Blu-ray. Pentru vizionarea acestor filme recomand să conectați un televizor cu rezoluție ridicată și diagonală mare.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar dacă ne uităm la caracteristicile aparatului atunci observăm că-și merită banii. Observăm că e dotat cu absolut orice tehnologie nouă. Din imaginea alăturată poate fi văzut designul care e unul clasic și nu putem spune că Acer ar fi progresat din acest punct de vedere.

Acer Aspire V5-591G-70N7, laptop cu procesor i7 puternic

Procesorul e unul i7 din generația Skylake, iar asta înseamnă că notebook PC-ul e unul foarte bun la jocuri. Acest cip e unul susținut de placa video GeForce GTX 950M care-i una cu 4GB memorie RAM. Că tot am menționat de memorie trebuie spus că e dotat cu 16GB memorie DDR4 care e cel mai nou DDR.
Pentru a stoca diferite fișiere are SSD și HDD. Ambele au niște capacități impresionante și te vor ajuta să rulezi jocurile rapid.
Vei putea descărca de pe net la viteze mari deoarece are wireless ac, iar placa de rețea normală e una Gigabit. Pentru a utiliza wi-fi ac la maxim vei avea nevoie și de un router compatibil.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, tehnologia integrată, multitudinea de porturi, portabilitatea crescută (are baterie cu 6 celule care ține până la 8 ore), memoria RAM de 16 giga (DDR4) și că are SSD.
Contra achiziției ar fi că nu are ecran 4K.

Concluzia mea legată de acest model e că vine cu tot ce ai avea nevoie și de aceea e un excelent desktop replacement. În ziua de azi majoritatea laptopurilor au baterii cu 3 celule care țin puțin, dar acesta e un laptop clasic cu baterie mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu