≡ Meniu

Acer Aspire V5-591G-73UT, laptop cu i7-6700HQ și tastatură iluminată

Acer Aspire V5-591G-73UT e un laptop cu procesor i7-6700HQ (quad core) și cu placă video GTX 950M. Datorită acestor două componente vă dați seama că e vorba despre un laptop de gaming la un cost de achiziție ok. Întrucât nu vine cu unitate optică putem spune că a împrumutat elemente de la ultrabook-uri.
Se adresează celora interesați de un laptop bun la multiple lucruri și care să aibă tehnologie nouă integrată (wireless ac, procesor Skylake etc).

Nici nu pot spune că are un cost de achiziție prea mare venind la un preț bun Vezi prețul special de azi. Chiar dacă nu e un laptop de gaming de top, o să vă convingă prin faptul că vine cu multe lucuri similare unui ultrabook, iar printre aceste lucruri se numără bateria cu autonoie de 8 ore și greutatea scăzută.

Acer Aspire V5-591G-73UT, laptop cu i7-6700HQ și tastatură iluminată

Pe partea de specificații vine cu procesorul care are patru nuclee, memoria RAM DDR4 în cantitate de 8 giga și hardul SSHD de 1TB. La jocuri o să vă folosească plăcile Intel HD 530 sau GTX 950M. Vine cu Nvidia Optimus, iar din această cauză plăcile vor fi comutate automat în funcție de câtă putere e nevoie.
Acest model are tastatură iluminată precum modelele de la Asus (seria RoG) și vine cu o portabilitate excelentă, lucru neobișnuit pentru un laptop de jocuri. Bateria e una cu 6 celule care ține circa 8 ore (acesta e maximul specificat de producător), iar greutatea e de circa 2,4 kilograme.
Din păcate nu vine cu sistem de operare și de aceea eu vă recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB de tip 3.0.
Interentul și descărcările de pe acesta vor merge rapid deoarece vine cu plăci de rețea rapide, air SSHD-ul vă va ajuta și el în acest sens.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu are un cost de achiziție prea mare, că arată bine, componentele noi și memoria mare.
Contra ar fi că nu ar ecran cu rezoluție 4K, dar probabil că pentru un model de 15,6 inci e suficient 1920×1080 pixeli (Full HD).

Deci, dacă te interesează un laptop care să poată fi utilizat pe post de desktop replacement atunci acest model ar fi recomandarea mea. O să-ți furnizeze toată puterea de care ai nevoie în diferite sarcini, iar pe întuneric o să fi ajutat și de tastatura iluminată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu