≡ Meniu

Acer Aspire VN7-571G-78EZ, laptop de gaming cu Intel Broadwell

Acer Aspire VN7-571G-78EZ e un laptop de gaming cu un design elegant și care poate reda orice joc. Nu veți putea juca orice joc la rezoluție maximă și detalii maxime, ci doar unele. Bateria sa e una foarte bună și oferă o autonomie decentă chiar și dacă e de 3 celule. Sistemul de operare e Linux și ar trebui înlocuit cu Windows iar versiunea să fie una mai nouă (8.1). Dimensiunile sale nu sunt foarte mari deoarece nu e varianta de 17 inci. Greutatea acestui laptop e de doar 2.4 kilograme iar cel de 17 inci are 3 kg.

Alternativele sunt laptopurile simple care nu au un design special și care. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire VN7-571G-78EZ, laptop de gaming cu Intel Broadwell

Procesorul său e unul din noua familie Broadwell și are tehnologie de economisire a energiei. Placa video din procesor e Intel HD Graphics 5500 și în funcție de model, puteți concluziona cam care e seria. Aceasta e generația a 5-a și anul viitor vom vedea a 6-a. Diferențe sunt nesemnificative între două serii consecutive și e foarte important și ce tip de procesoare doriți să comparați. Cel Core i7-5500U e unul cu frecvență scăzută și există variantele de tip HQ.

Ecranul de 15 inci are o imagine de tip FullHD și tehnologia touch nu e prezentă la acesta, dar și așa era inutilă. Memoria RAM e de 8GB și poate fi pus până la 16GB dacă se dorește. Un hard disk de 1TB e spațios și e bine că e prezent și un SSHD de 8GB (pentru ceva mai multă performanță). Placa video GeForce 950M de 4GB nu e prezentă pe multe laptopuri dar ar putea fi pe viitor. NOile componente nu mai consumă foarte mult și deci performanțele cresc în timp.

Plusuri: are ecran 1080p, configurație performantă, aspect modern, WiFi ac, USBuri 3.0 etc.
Minusuri: nu are Windows 8.1.

Acer Aspire VN7-571G-78EZ e un gadget portabil dar care se adresează pasionaților de jocuri și nu numai. E evident că nu e cea mai eficientă soluție pentru cei care călătoresc, ci mai degrabă pentru cei care vor ceva bun pentru orice. O configurație de gaming e performantă și deci poate fi folosită chiar pentru orice. Din numele său se poate observa dimensiunea ecranului iar seria VN7 e una specială.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu