≡ Meniu

Acer Aspire VN7-592G-709V, laptop multimedia cu ecran FullHD

Acer Aspire VN7-592G-709V e un laptop care poate reda orice joc la detalii medii spre maxime (depinde de joc). Designul nu diferă de la varianta de 15 inci la cea de 17 inci. Am pus o poză cu acesta dar și un clip la final pentru a face o alegere bună. Designul sugerează că e vorba de un laptop mai special și nu oricine și-l permite. Un laptop multimedia mai ieftin nu oferă tastatură iluminată dar nici o configurație atât de bună. Ecranul 1080p e un plus pentru orice gadget portabil deoarece mărește claritate, oferind mai multe detalii.

Dacă nu vi-l permiteți puteți opta pentru ceva mai ieftin dar nu o să ofere toate acele dotări și componentele sunt mult diferite (procesor de tip U, placă video mai simplă). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire VN7-592G-709V, laptop multimedia cu ecran FullHD

Ecranul acestui laptop e de tip IPS pentru a avea unghiuri de vizibilitate maxime și, în general, ecranele mari au nevoie de această tehnologie de imagine. Procesorul său e de ultimă generație și a fost conceput special pentru sarcini grele – jocuri și aplicații. Pe partea de multitasking au o memorie RAM de 16GB și nu e nevoie de mai mult, deoarece jocurile nu cer chiar atât. SSD-ul mi se pare mult superior unui hard disk chiar dacă are un număr limitat de scrieri. Cu acea placă video GTX 960M, laptopul nu întâmpină probleme la redarea de conținut media sau jocuri 3D.

Chiar dacă nu are unitate DVD, instalarea sau copierea se poate face prin intermediul unui stick USB sau chiar a unei unități optice externe. Dotările sale sunt interesante: cameră web 3D, card reader, HDMI, USBuri 3.0, bluetooth, WiFi etc. Tastatură iluminată e o dotări tipică laptopurilor de gaming sau multimedia.

Plusuri: USB de tip 3.0 cu funcție e încărcare, greutate redusă, configurație performantă, design modern și altele.
Minusuri: nu are Windows.

Acer Aspire VN7-592G-709V ar fi fost ceva mai scump dacă ar fi venit cu Windows și poate că mulți nu ș-ar fi dorit așa ceva. Din clipul de jos vă puteți face o idee despre întreaga serie V Nitro și există și variante cu ecran mai mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu