≡ Meniu

Acer B246HQLBymdr, monitor cu pivot pentru rotirea ecranului

Acer B246HQLBymdr nu e un monitor oarecare și se poate observa doar după cum arată. Poate fi inclus în segmentul premium și totuși nu e foarte scump din punctul meu de vedere. Un astfel de monitor poate fi folosit alături de un desktop multimedia sau office. Modelele de gaming oferă un timp de răspuns mic și refresh mare, pentru ca imaginea să fie fără blur indiferent de situație (poate să apară acel efect atunci când imaginea se schimbă brusc).

Alături de acesta puteți lua niște boxe dacă vă place muzica cu bass deoarece cele interne sunt doar pentru uz office. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer B246HQLBymdr, monitor cu pivot pentru rotirea ecranului

Display-ul acestui monitor e unul destul de mare – 23.6 inci. Acesta are caracteristici tehnice ca: panou IPS, iluminare LED, timp de răspuns de 6 ms, unghiuri de vizbilitate de 178 grade, refresh bun și contrast generos. Acesta mi se par foarte bune și, bineînțeles, caracteristicile tehnice sunt mai numeroase. Facilitățile unui monitor sunt un plus, deci nu ar trebui neglijate. Ele pot fi destul de multe însă nu cred că vă veți folosi de toate: montare VESA, pivot și difuzoare.

Pivot îi oferă o mai bună funcționalitate deoarece ecranul poate rotit la 90 de grade, înclinat și ajutat pe înălțime. La capitolul conectivitate, cred că acest monitor putea sta mai bine cu un eventual HDMI ori port USB pentru un periferic des utilizat. Astfel nu mai trebuie să căutați un port USB liber la carcasă.

Plusuri: dotări foarte bune, preț atractiv, consum redus de energie, imagine clară și mare.
Minusuri: nu are multe porturi.

Acer B246HQLBymdr nu are porturi ca HDMI sau USB pentru a conecta o consolă sau un periferic, dar și portul DVI oferă aceea și calitate video. Pot spune că se adresează doar deținătorilor de PCuri, iar pentru cei care au nevoie de HDMI, cred că ar trebui să opteze un alt model. Bineînțeles, un model cu HDMI costă mai mult și nu cred că vă doriți asta. Uneori e bine să vă limitați la cât aveți nevoie și nu să alegeți toate dotările disponibile pe piață.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu