≡ Meniu

Acer B326hulymiidphz, monitor de 32 de inci

Acer B326hulymiidphz e un monitor cu rezoluție Quad HD, deci nu e Ultra HD/4K (Retina). Chiar și așa diagonala monitorului e impresionantă – 32 inci, adică e cât cea a unui televizor modest (de circa 81 cm). Nu cred că poate fi comparat cu un televizor deoarece  la acesta caracteristicile de imagine sunt mult mai bune, rezoluția e mult superioară și designul e mai compact. E un monitor de dimensiuni generoase, deci ar fi bine să-l puneți pe un perete, dar kitul de montare nu e inclus (va trebuie achiziționat ulterior).

Nu prea există concurență în acest buget, deoarece monitoarele 4K sunt mai scumpe decât acesta iar ecranul e diferit c ași dimensiuni. Anul viitor vom vedea mai multe monitoare cu rezoluție peste FullHD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer B326hulymiidphz, monitor de 32 de inci

Caracteristicile de imagine sunt următoarele: diagonală de 32 de inci, iluminare de tip LED, rezoluție de 2560 cu 1440 pixeli (cât patru imagini de 1280 cu 720 pixeli), timp de răspuns de 6 ms, iluminare de 300 cd/mp, unghiuri de vizibilitate de 178 grade etc. Facilitățile oferite de acesta sunt următoarele: boxele de 2W fiecare și montare VESA 100 mm. Kitul de montare nu e inclus și se pare că e relativ același. Spre deosebire de televizoare, monitoarele sunt mult mai portabile.

Porturile sale sunt multe și diversificate: are două HDMIuri, DVI, cinci USBuri 3.0 și DisplayPort. Ca și caracteristici speciale are: unghiuri largi de vizibilitate, Comfyview, Low dimming, 6 color adjustment și Wide Color Gamut (sRGB). Dimensiunile sale nu pot fi neglijate și cu siguranță aveți nevoie de un birou mare pentru el deoarece puteți conecta periferice la el deoarece are porturi USB. Consumul de energie e destul de redus și cel de 45 W e cel maxim (e mai mic dacă alegeți o luminozitate mai mică).

Plusuri: e unul dintre cele mai mari monitoare de pe piață, caracteristici speciale foarte bune, DisplayPort, porturi USB, boxe integrate și design.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Acer B326hulymiidphz e un monitor din noua sau viitoare generație de monitoare. Dacă nu ați știut, monitoarele cu rezoluții peste 1080p, au nevoie de intrare DisplayPort dar puteți folosi și portul HDMI însă calitatea nu mai e aceeași.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu