≡ Meniu

Acer Chromebook C738T-C17E, laptop cu ecran touch rabatabil

Acer Chromebook C738T-C17E e un laptop ceva mai diferit decât restul datorită sistemului de operare dar și pentru că are un design ceva mai special, însă nu e e atât de unic. Cam toate brandurile au cel puțin o serie care oferă ecranul touch ca o dotare standard. Totuși, laptopul să poată fi folosit precum o tabletă dacă laptopul e ușor, ecranul e detașabil sau chiar pliabil. La acesta, în modul tabletă puteți să folosiți ambele mâini deoarece tastatura poate fi un bun stand.

Alternativele sunt destul de multe dacă nu vă interesează ecranul, iar Chrome OS poate fi pus pe orice laptop. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Chromebook C738T-C17E, laptop cu ecran touch rabatabil

Sincer acest gen de sistem de operare e perfect pentru laptopuri mai ieftine și nu așa de performante. Nu are componente prea speciale, în sensul că sunt preazente pe multe alte laptopuri. E vorba de un Celeron cu Intel HD Graphics, memorie RAM DDR3L de 2GB și memoire eMMC. Chiar dacă nu are HDD, memoria e mai rapidă și pentru a stoca fișiere media, se poate folosi un mediu extern cu interfață USB deoarece laptopul are chiar USB 3.0.

Porturile sunt inportante pentru orice gadget mai mare dar și tehnologiile wireless trebuie să fie cât mai noi (bluetooth 4.0 și WiFi ac). laptopul are doar 1.4 kg deoarece e mic iar carcasa e realizată în mare parte din aluminiu. Ecranul pare destul de standard doar că vine cu imagine HD și panou IPS pentru o vizibilitate mai bună, indiferent cum îl priviți.

Plusuri: are un ecran IPS HD, greutate redusă, ecran pliabil, autonomie de lucru mare, carcasă din aluminiu etc.
Minusuri: nu sunt.

Acer C738T-C17E nu e precum oricare alt laptop de aceea e mai special decât restul și cred că mulți dintre voi vă doriți un gadget mai bun și cu autonomie generoasă atunci când vreți să navigați pe web. La acesta îmi place foarte mult că puteți interacționa ușor cu interfața sistemului și chiar cu ambele mâini. O tabletă simplă fără stație de andocare necesită cel puțin o mână pentru a o ține.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu