Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Chromebook CP5-471-C3PB, laptop elegant cu Chrome OS

Acer Chromebook CP5-471-C3PB e unul dintre cele mia elegante laptopuri care vin cu acest sistem de operare – Chrome OS. Finisajul premium e prezent atât la exterior (suprafață lucioasă) cât și la interior (suprafață argintie). Dacă nu sunteți convinși, atunci vă recomand clipul de prezentare de mai jos. Poate că nu ați auzit multe despre acest sistem, dar veți găsi destul de multe pe Youtube. Componentele sale sunt suficient de bune, dar nu aș pune Windows 10 sau alt tip de sistem de operare.

Alternativele sunt multe în acest buget dar atunci discutăm de o altă categorie de laptop. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Chromebook CP5-471-C3PB, laptop elegant cu Chrome OS

L-aș alege pe acesta din diverse motive, dar nu le voi mai enumera deoarece sunt evidente. Acel sistem de operare nu oferă aceeași interfață ca și Windows 10, dar nici nu are nevoie de multe aplicații suplimentare (depinde de fiecare). Procesorul Celeron 3855U nu e foarte popular deoarece nu e prezent pe prea multe laptopuri.

Chiar dacă nu e vorba de un ecran de 14 inci, imaginea e una FullHD deci veți observa destul de multe detalii. E foarte compact și acest aspect nu vă oprește să-l folosiți ca media player portabil. Adică se poate conecta un monitor sau televizor cu ajutorul unui cablu HDMI, pentru a viziona un film preferat. Nu veți întâmpina probleme pe partea de multitasking deoarece laptopul vine cu o memorie RAM de 4GB care e suficientă. Chiar și pentru Windows 10 ar fi suficientă deoarece consumul e undeva la 1GB fără aplicații.

Pare a fi cel mai reușit model Acer cu Chrome OS și nu văd de ce nu l-aș alege. Chiar dacă nu are aplicațiile de Windows, există aplicații alternative de la Google (Docs, Slides, Sheets).

 

Plusuri: ecranul FullHD, USB tip C, greutate redusă, autonomie foarte mare, arată foarte bine, greutate scăzută etc.
Minusuri: nu sunt.

Acer Chromebook CP5-471-C3PB poate fi destul de util dacă îl vreți mai mult pentru navigare web. Din clipul de mai jos, se poate vedea mai bine cum arată acesta și că variantele de 14 inci nu au nici unitate optică, dar nici tastatură numerică. Oricum, pentru mine acestea sunt două dotări inutile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu