≡ Meniu

Acer E1-572G-54204G1TMnii, laptop Aspire cu Radeon R7

Laptopul Acer E1-572G-54204G1TMnii e o variantă multimedia nouă a seriei Aspire E1. Aceste laptopuri sunt ideale pentru cei care vor ceva accesibil dar și performant. Acesta e o variantă bună pentru orice și e pe gri cu negru, dar există și variante pe negru. Autonomia sa nu e afectată de faptul că are o placă video dedicată, procesoarele Intel vin cu plăci video integrate care au un consum redus. Bateria pare să fie destul de mică, dar autonomia de lucru maximă e aceeași de 4 ore. Noile componente hardware au un consum mic de energie și de aceea autonomia e mai bună.

Oricum acesta se adresează celor care vor să muncească la birou, iar laptopurile pentru călătorii sunt cele de 11 sau 13 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer E1-572G-54204G1TMnii, laptop Aspire cu Radeon R7

Poate că un Core i5-4200U de 1.6GHz nu e cel mai performant, dar consumul de energie e mic și astfel crește eficiența configurației. Placa video Intel e HD 4400 dar nu e cu mult mai performantă decât cele de pe IvyBridge-uri. Oricum, pentru jocuri, filme și aplicații speciale aveți placa Radeon R7 M265. Bineînțeles, în acest preț nu e foarte performantă dar puteți juca cam orice pe ea.

Puteți viziona chiar și filme 720p ori 1080p, portul HDMI e o alegere bună pentru a conecta un televizor sau monitor la acest laptop (adică să folosiți laptopul ca un media player). Are doar Linux, dar cel mai bun sistem de operare care să-i evidențieze performanțele e Windows 8.1 pe 64 de biți. Puteți alege și un sistem de operare mai vechi dacă găsiți drivere compatibile de la producător (nu mă refer la cele standard de la Windows care sunt instalate prin update).

Plusuri: preț atractiv, componente hardware bune, e destul de portabil, autonomie bună, fiabil și USB 3.0.
Minusuri: nu prea sunt la un așa preț.

Acer E1-572G-54204G1TMnii e o alegere bună dacă nu aveți un brand favorit, vă interesează performanțele și u vreți să depășiți cu mult bugetul. Cred că poate înlocui fără probleme un desktop deoarece are toate acele dotări și în același buget, diferența nu e prea mare. Jos e o prezentarea a unui laptop asemănător, iar specificațiile tehnice nu influențează aspectul exterior.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu