≡ Meniu

Acer E3-112-C0ZE, laptop cu Celeron N2840 pe silver

Acer E3-112-C0ZE e un laptop Aspire de 11,6 inci căruia îi putem spune că e mai mult netbook datorită configurației și portabilității. Vine cu o greutate de 1,3 kilograme, iar bateria de 3 celule ține vreo 3 ore. Procesorul fiind un Celeron N2840, iar memoria RAM fiind de 2GB putem spune că acest laptop că e foarte bun la sarcini office și cam atât. Dacă vrei să-l folosești la lucruri mai complicate atunci cei 2 giga de RAM s-ar putea să-ți stea în cale… fiind prea puțini.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un notebook util celora care vor ceva mic cu performanțe decente. Sunt doamne care lucrează prin diferite locuri și au nevoie de una laptop la ele și văd că unele cară modele de 15. Un model de 11 precum acesta ar fi numai bun zic eu. Ar fi și varianta unei tablete, dar pe o tabletă e cam greu să editezi documente și să introduci diferite date.

Acer E3-112-C0ZE, laptop cu Celeron N2840 pe silver

Pe partea de specificații are un procesor dual core model Celeron cu cip grafic Intel HD, 2GB memorie RAM și un hard de 500 de giga. Cei 2GB memorie sunt cam puțini și nici nu puteți adăuga mai mult deoarece are doar un slot, dar dacă nu folosiți laptopul la mult de navigat pe web și editat documente atunci vă va ajunge.
Acestea ar fi principalele aspecte pe partea hardware, iar la capitolul soft vine cu Windows 8.1 care-i un sistem de operare foarte avansat.

Avantajele principale ale unui astfel de laptop ar fi aspectul plăcut, dimensiunile reduse, că are performanțe decente (nu se mișcă rău la navigat pe net) și disponibilitatea portului USB 3.
Contra achiziției ar putea fi lipsa SSD și a unui procesor mai bun gen i3 M.

Deci, dacă vrei ceva foarte ieftin pentru cărat pe la facultate ori la lucru atunci acest model ar fi recomandarea mea, dar să nu te aștepți la performanțele unui laptop de 15 inci cu procesor i3 ori i5. Acesta e un laptop ieftin pentru utilizatori normali și fără prea multe pretenții.
Pentru a vă face o părere despre aspect și despre ce poate vă recomand clipul alăturat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu