≡ Meniu

Acer E5-571-31A9, laptop Aspire cu Windows 8.1

Acer E5-571-31A9 face parte din seria Aspire E5-571 care e disponibilă pentru cei care caută ceva bun și ieftin. Nu arată cu mult mai diferit față de alte serii, dor că la interior pot fi alte componente. În funcție de preț, componentele pot fi mai bune ori mai slabe. Alegerea e a voastră dar eu aș alege un laptop cât mai performant deoarece l-aș folosi pe o perioadă mai îndelungată și e important și cum arată.

Alternativele sunt următoarele: laptopuri fără Windows (sunt mai ieftine), laptopuri cu placă video dedicată ori laptopuri cu Intel Bay Trail M . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer E5-571-31A9, laptop Aspire cu Windows 8.1

Intel Core i3-4005U e un procesor din generația a 4-a – Haswell, iar cea mai nouă serie se numește Broadwell. Placa video e cea integrată numită Intel HD Graphics 4400, iar alte laptopuri au chiar și placă video dedicată. Ecranul de 15 inci are o imagine decentă iar detaliile sunt destul de evidente. Memoria RAM e de 4GB și poate fi extinsă până la 16GB, dar nu cred că e nevoie de mai mult de 8GB. Spațiul pentru stocarea fișierelor e mare – 500GB, dar poate fi înlocuit cu unul mai mare ori cu un SSD. Putea fi mai ușor deoarece nu are unitate DVD iar instalarea unor programe sau a sistemului de operare se poate face de pe stick.

Porturile sale sunt destul de multe și diversificate: VGA, HDMI, USBuri 2.0/3.0, LAN, audio. Autonomia de lucru e foarte bună deoarece procesor și consumă destul de puțin (are tehnologie de economisire a consumului). Greutatea sa nu e un plus deoarece vine cu o baterie de 2.5 kg . Sistemul de operare e Windows 8.1 și nu e o versiune pe 32 de biți ci una pe 64 de biți, că altfel nu ar fi recunoscut toată memoria RAM de 4GB.

Plusuri: arată destul de bine, preț mic, Windows 8.1 preinstalat, performanțe satisfăcătoare și tehnologie bluetooth.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer E5-571-31A9 poate fi suficient de bun deoarece oferă componente destul de bune, finisajul e pe o culoarea plăcută și dacă nu vă jucați jocuri, e numai bun. Nu are un procesor foarte performant ci unul cu frecvență scăzută. Din clipul de jos vă puteți face o idee despre acest laptop și există variante și pe alte culori.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu