≡ Meniu

Acer E5-571-39BM, un laptop office pentru acasă

Acer E5-571-39BM e un laptop de generație nouă dotat cu procesor i3 4005U care are integrat cip grafic Intel HD. Ecranul e unul de 15,6 inci, iar rezoluția HD facilitează vizionarea filmelor HD fără vreo problemă. Modelul acesta îl recomand să-l folosiți în special pentru navigat pe Internet ori să vedeți filme.

Nu are un cost prea mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Vine cu o garanție de 2 ani, iar din această cauză nu avem de ce să ne plângem. Fiabilitatea e ok, laptopurile celor de la Acer fiind printre cele mai bune.
În cazul în care te interesează cum arată atunci îți recomand să te uiți la imaginea alăturată, dar și la clipul de la final.

Acer E5-571-39BM, un laptop office pentru acasă

Pe partea de specificații se remarcă procesorul i3 dual core, rezoluția HD, hardul de 1TB și cei 4GB memorie RAM. Dacă vreți mai mulți RAMi atunci se mai poate instala, dar e suficient și atât… părerea mea.
Pe partea software nu vine cu Windows, dar se poate instala de pe o unitate DVD ori de pe o memorie USB. Cel mai bine e să instalați Windows 8.1 de pe un stick USB 3.0 deoarece instalarea se va face rapid. Dacă sunteți un power user atunci puteți instala Windows 10, însă asta numai dacă știți ce faceți deoarece driverele s-ar putea să nu fie compatibile.

Pro achiziționarea modelului de față ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, că are procesor i3 rapid (dual core), că bateria ține mult și că are o garanție ok.
Contra ar fi că nu are procesor quad core, că are unitate DVD și că nu are Windows. Lipsa memoriei dedicate la placa video nu e o problemă deoarece dacă nu ești pasionat de gaming atunci nu ai nevoie de așa ceva.

Deci, dacă vrei un laptop de buget (adică ieftin) atunci acesta ar fi recomandarea mea. În ziua de azi o să găsești modele cu două celule, dar acesta vine 6, lucru care înseamnă că bateria va ține vreo 4 ore.
Din clipul de alături poți vedea cum arată acest model Aspire E5-571-39BM
.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu