≡ Meniu

Acer E5-573-C1ZV, laptop ieftin cu Intel Celeron

Acer E5-573-C1ZV e un laptop destul de elegant și care oferă componente bune în acest preț, totuși puteau fi și mai bune. Mă refer la faptul că există procesoare din aceeași generație și serie cu 4 nuclee (mă refer la cele Pentium), dar acelea sunt cam rare. Pentru ce a fost conceput acest laptop (navigare web, aplicații, redare media), componentele mi se par foarte bune. Designul e disponibil pe diverse culori însă finisajele sunt acleeași.

Un laptop cu procesor superior poate costa ceva mai mult cu 100-200 lei în plus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer E5-573-C1ZV, laptop ieftin cu Intel Celeron

Procesorul său e unul Haswell (generația a 4-a), deci e mult peste alte Celeroane însă se putea mai bine. Cele mai bune procesoare pentru uz office sunt cele Core i3 iar pentru uz multimedia/gaming sunt Core i5 și Core i7. Întotdeauna, există un laptop mai bun și poate că aveți o limită, motivp entur care nu sunteți dispuși să dați prea mult pe un laptop. Nu are o placă video dedicată ci doar una integrată care poate reda chiar și conținut video HD/FullHD. Ecranul său e ca și cel clasic – imagine de 15 inci cu rezoluție HD și panou simplu. Nu se poate compara cu ecranul oferit de un monitor, dar și monitoarele sunt de mai multe feluri.

Consider că are suficient spațiu intern iar multitaskingul e decent. Are dotările uzuale și chiar nu am ce să-i reproșez deoarece vine chiar și cu tehnologie WiFi ac. Sistemul de operare preinstalat pe acest desktop e Linux și nu prea îl recomand pe laptopurile performante. Eu prefer Windows 10 deoarece are o interfață prietenoasă și sunt multe programe pe el care sunt destul de cunoscute.

Plusuri: configurație nouă (eficiență), preț destul de competitiv pentru actualele laptopuri aflate pe piață, arată bine, e fiabil.
Minusuri: nu sunt.

Acer E5-573-C1ZV poate fi un bun înlocuitor pentru un desktop mai vechi deoarece are o configurație nouă și un ecran plăcut. Având un ecran de 15 inci, calitatea imaginii e doar una HD însă laptopul poate fi folosit ca un media player extern adică vă folosiți de portul HDMI pentru a reda un film, de exemplu, pe un televizor mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu