≡ Meniu

Acer E5-573-P3T1, laptop cu ecran FullHD și SSD

Laptopul Acer E5-573-P3T1 e o alegere care nu ar trebui ratată în special că oferă dotări destul de rar întâlnite pe laptopurile ieftine. Mă refer la ecranul său FullHD, SSD și WiFi ac. Chiar dacă nu are unitate optică, vă puteți folosi de portul USB 3.0 pentru a transfera datele. Majoritatea laptopurilor cu aceleași componente hardware mai puțin SSD-ul, costă cu 100-200 de lei mai puțin, dar nici ecranul nu e 1080p. Deci veți primi niște dotări interesante la un preț foarte bun.

Nu orice brand oferă un astfel de laptop și nu trebuie să apelați la rate dacă nu doriți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer E5-573-P3T1, laptop cu ecran FullHD și SSD

Are un procesor decent în sensul că nu e vorba de un Celeron, ci de un Pentium 3556U de 1.7 GHz. Acesta nu e foarte nouă dar am observat că scoate un scor de performanță satisfăcător. Ținând cont că laptopul nu a fost conceput pentru gaming, nici nu e nevoie de un procesor foarte puternic ori placă video dedicată. În rest, laptopul are memorie RAM de 4GB care asigură un multitasking satisfăcător și pentru un plus de spațiu de stocare, vă recomand un hard disk extern.

Consider că se mai putea lucra la construcția laptopului deoarece mi se pare puțin cam greu, dar poate că nu-l veți lua cu voi în oraș ori la locul de muncă. Majoritatea utilizatorilor îl vor pentru a înlocui vechiul PC cu un laptop. Trebuie să aveți un buget puțin mai mare deoarece e nevoie de un mouse, router wireless sau poate chiar un cablu HDMI. Chiar dacă laptopul are un ecran foarte bun, poate că nu e suficient de mare, iar un televizor sau monitor poate fi conectat la acest laptop doar că e nevoie de un cablu.

Plusuri: are un SSD generos, ecran cu imagine 1080p, autonomie satisfăcătoare, design elegant, preț foarte bun.
Minusuri: nu are Windows.

Chiar dacă Acer E5-573-P3T1 nu are cel mai cunoscut sistem de operare preinstalat, dar puteți pune Windows 10 ulterior . Se poate observa cât de rapid pornește din clipul de mai jos chiar dacă nu e același laptop.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu