≡ Meniu

Acer E5-573-P5AB, laptop roșu cu Intel Pentium

Acer E5-573-P5AB poate fi un laptop bun pentru a-l folosi la locul de muncă însă nu e cel mai compact și ușor. Pentru o mai bună portabilitate, optați pentru un laptop cu ecran mai mic deoarece ecranul afectează atât dimensiunile laptopului, dar și greutatea. Un laptop mare nu e întotdeauna greu și asta depinde de construcția sa (cele fără unitate DVD pot avea și 2kg). E mai ieftin și pentru că are doar Linux, iar cele cu Windows costă mai mult, dar nu vă oprește să-l instalați ulterior pe un laptop care nu-l are.

Nu e nevoie de un efort financiar mare și nici nu v-aș recomanda un laptop mai ieftin cu ecran de 15 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer E5-573-P5AB, laptop roșu cu Intel Pentium

Procesorul său e unul de tip Pentium 3556U care e destul de nou și performant. Placa video integrată e una de tip HD deci poate reda conținut 720p iar ecranul e unul de tip LED de 15 inci. Restul componentelor hardware sunt cele clasice, adică sunt prezente și pe laptopuri mai vechi (serii anterioare). Cât timp nu aveți un desktop, dotările sale sunt foarte importante, însă depind și de dimensiunile laptopului.

Un laptop mai bun e unul E5-573G deoarece are acea placă video dedicată dar și un procesor mai bun. Ideea e că pentru unele programe e nevoie ca toate componentele să fie mai performante. Cele mai importante, sunt procesorul și placa video dacă vă plac jocurile. Putea fi mai ușor pentru un laptop așa de nou deoarece există unele laptopuri chiar și de 1.9 kg.

Plusuri: are tehnologie WiFi ac, USB 3.0 (multe peste cel 2.0), multitasking decent cu atâta memorie RAM, arată bine, autonomie de lucru mare, tehnologie bluetooth etc.
Minusuri: nu sunt.

Acer E5-573-P5AB e un model destul de ieftin pentru că nu are componente foarte scumpe și care poate fi una dintre cele mai bune soluții office. Dacă nu vă interesează prea mult un laptop scump, acesta e suficient de eficient și poate reda filme, muzică și chiar aplicații office. Laptopurile din această serie arată la fel chiar dacă unele componente sunt diferite.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu