≡ Meniu

Acer E5-573G-34JM, laptop ieftin cu SSD de 128 GB

Acer E5-573G-34JM e unul dintre cele mai accesibile laptopuri cu SSD și sunt curios dacă concurența va oferi modele similare. Prețul e așa de bun pentru că are doar Linux, iar pentru o experiențe office mai bună vă recomand Windows 10. Multe laptopuri au doar un hard disk de 500 GB, dar eu aș alege un SSD deoarece totul pornește instant pe el, iar fișierele media le-aș stoca pe un hard extern (filme). Arată destul de bine chiar dacă nu e un laptop premium și laptopuri ca acesta ar trebui să fie mai multe.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul și alte variante iar mediul de stocare poate fi chiar un hard. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer E5-573G-34JM, laptop ieftin cu SSD de 128 GB

Procesorul său e unul de tip Broadwell cu tehnologie de economisire a energiei (are acel U la final). Ecranul de 15 inci e unul cu imagine HD și nu cred că putea avea caracteristici tehnice mai bune. Se pot viziona filme 720p pe ele dar pe un televizor se vede mult mai bine datorită diagonalei și a unghiurilor de vizibilitate. Deci se poate folosi un cablu HDMI pentru conectare dacă doriți.

Multitaskingul depinde și de aplicațiile folosite dar cele office nu consumă multe resurse iar sistemul de operare necesită cam 1GB. Instalarea altui sistem se poate face cu un stick USB 3.0 deoarece viteza de transfer e foarte mare.

Bateria sa oferă o autonomie bună chiar dacă nu e foarte mare, iar un rol important îl are tehnologia de la procesor. Procesorul e cea mai importantă componente și cea care are cel mai mare consum. Astfel că, o configurație mai solicitată poate avea un consum mult mai mare, deci autonomia poate avea de suferit.

Plusuri: are SSD, procesor Core i3 Broadwell, tehnologie WiFi ac, USB 3.0, placă video dedicată.
Minusuri: nu sunt.

Acer E5-573G-34JM nu are cel mai bun sistem de operare și vă recomand să-l schimbați cu Windows 10 pentru a-i evidenția mai bine performanțele. Din clipul de mai jos se poate observa un model care seamănă cu cel de sus doar că are alte componente. Această serie nu e foarte nouă dar există multe configurații interesante.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu