≡ Meniu

Acer E5-573G-36ZD, laptop cu Intel Broadwell și GeForce 920M

Acer E5-573G-36ZD arată destul de bine indiferent de culoarea aleasă. Spun asta pentru că există laptopuri care fac parte din aceeași serie și configurații similare. Are acea placă video GeForce care poate rula cam orice joc dar nu și la detalii (depinde de jocul ales). Nu recomand placa video integrată pentru jocuri deoarece nu are un sistem de răcire prea bun și nici memorie video dedicată, astfel laptopul se va încălzi prea mult. Există configurații puternice care oferă plăci video decente dar depinde și de ce vă doriți sau cât vă limitați.

Un desktop e mai ieftin dar nu trebuie să uitați că trebuie să optați și pentru un monitor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer E5-573G-36ZD, laptop cu Intel Broadwell și GeForce 920M

Procesorul acestui laptop e unul destul de nou și nu e nevoie de unul de tip Skylake. Seria a 5-a de procesoare oferă tehnologii avansate și soluții office decente. E ușor să deosebiți seriile deoarece numele său sugerează asta – Core i3-5005U. Pentru cei care vor performanțe mult mai mari, le recomand cele Core i5 și i7. Memoria RAM e una de 4GB și poate fi upgradată la 8GB dacă doriți un multitasking mai bun. Windows 10 nu consumă mult și rămâne suficient pentru aplicații.

Dotările sale sunt numeroase însă îi lipsește unitate DVD, dacă e să-l compar cu un laptop mai vechi. Porturile sunt suficiente iar ca și tehnologii wireless are WiFi dar și bluetooth. Sistemul de operare e decent însă nu va evidenția cel mai bine performanțele laptopului – Linux. Alături de un laptop trebui achiziționate: un router wireless performant, un mouse și eventual o geantă dacă vreți să-l luați cu voi undeva.

Plusuri: are un design plăcut, tehnologie WiFi ac, performanțe multimedia decente, USBuri 3.0 și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer E5-573G-36ZD e una dintre cele mai bune laptopuri de pe piață și care poate fi alegerea corectă. Alegerea corectă depinde de bugetul vostru dar și de cât sunteți dispuși să cheltuiți pentru un laptop. Clipul de mai jos vă ajută să vă faceți o idee despre acest laptop dar și despre altele care fac parte din aceeași serie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu