≡ Meniu

Acer E5-573G-59F9, laptop cu placă video dedicată și Core i5

Acer E5-573G-59F9 nu e singurul model a acestei serii și veți observa că există variante chiar și pe alte culori. Însă, mie îmi place pe gri închis deoarece e o culoare clasică dar și plăcută. Tastatura e neagră și iasă ușor în evidență. Un posibil minus ar fi greutatea sa, care putea fi mai redusă ca la unele modele similare de la alte branduri (2.1 kg).

Alternativele sunt multe deoarece acest brand oferă și variante cu configurații office. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer E5-573G-59F9, laptop cu placă video dedicată și Core i5

Procesorul acestui laptop e unul cu tehnologie de economisire a energiei (au terminația U) și diferă de cele de gaming (au terminația HQ). Diferențele sunt vizibile și la frecvență, astfel consumul e mai redus la unul iar la altul e nevoie de o baterie mare (sau îl țineți conectat la priză). Are un display destul de plăcut cu diagonală de 15 inci și imagine HD.

Restul componentelor le știți pentru că sunt cele clasice, dar la care se adaugă și acea placă video dedicată GeForce 920M. Porturile sale sunt numeroase: USB 2.0, două USBuri 3.0, VGA, HDMI, LAN. Tehnologie WiFi e una de tip ac care e superioară celei n și se poate observa dacă aveți un abonament mai bun la internet. Asta depinde și de routerul care-l aveți (trebuie să fie compatibil). Dacă aveți un laptop doar cu Wifi n și un router WiFi ac, veți observa că viteza pe wireless e maximă (ca pe LAN).

Acest sistem de operare e Linux și nu e cel mai indicat pentru astfel de configurații, deoarece nu-i evidențiază performanțele. Laptopul de sus a fost conceput pentru a reda conținut media dar și jocuri la detalii modeste. Eu aș pune Windows 10 deoarece e ultima versiune și mi se pare cea mai reușită.

Plusuri: USB 3.0, WiFi ac, bluetooth, arată bine, componente noi și performante.
Minusuri: o placă video superioară era bine-venită.

Acer E5-573G-59F9 nu e chiar un laptop pentru jocuri deoarece procesorul are tehnologie de economisire a energiei. Din clipul de mai jos vă puteți face o idee despre cum arată un așa laptop și chiar dacă culoarea e roșie, de exemplu, finisajele sunt aceleași.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu