≡ Meniu

Acer ES1-533-C59H, laptop cu Intel Apollo Lake

Laptopul Acer ES1-533-C59H face parte din cea mai recentă generație de laptopuri și care e disponibilă la un preț destul de bun. Poate că un laptop în același buget ar fi atractiv, dar voi nu luați în calcul și un montor care nu vine la pachet. Un laptop e mai interesant deoarece e portabil are multe dotări utile și chiar tehnologii wireless. Poate că nu e vorba de o serie prea performantă, dar mulți dintre voi nu aveți nevoie de mai mult pentru că nu jucați jocuri sofisticate și nu faceți editări video pe el.

Alternative sunt destul de multe dacă vă interesează altfel de componente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer ES1-533-C59H, laptop cu Intel Apollo Lake

Are un procesor de tip Celeron model N3350 cu HD Graphics 500, deci poate reda și conținut media HD. Nici nu are sens să încercați un conținut media ceva mai bun. Oricum, are un ecran HD de 15.6 inci cu tehnologie de iluminare LED pentru culori mai bune. Acest brand oferă și variante cu ecran 1080p, dar acelea fac parte dintr-o alt serie. Chiar dacă un model e puțin diferit la configurație, dotările sunt aceleași pentru că e vorba de aceeași serie. Ideea e că aveți din ce alege iar acest brand oferă soluții pentru fiecare buget, fie el și mult mai mare. Greutatea sa putea fi mai mică pentru așa o configurați și o baterie de 3 celule, dar poate că nici nu veți călători prea mult cu el, ci îl veți ține mai mult pe biroul de acasă.

Pe acesta se poate pune Windows 10 iar performanțele sunt mai bine evidențiate decât cu Linux. Însă, depinde și de cum îl veți folosi, deoarece pentru navigare web și mail, nu aveți nevoie de alt sistem, dar depinde și ce vă place.

Plusuri: autonomie decentă, componente destul de bune în acest buget, arată bine, WiFi ac etc.
Minusuri: nu sunt.

Acer ES1-533-C59H e una dintre cele mai reușite laptopuri ieftine de pe piață și care poate fi folosit pentru acasă și nu vă sugerez să încercați jocuri prea complexe. Din prezentarea de mai jos vă puteți face o idee despre acest laptop dar și restul seriei.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu