≡ Meniu

Acer Extensa EX2508, notebook cu Celeron N2940 și Linux

Acer Extensa EX2508 e un laptop economic adresat celora care vor ceva pentru intrat pe net și care să nu coste prea mult. Vine și cu performanțe mai mult decât decente întrucât are procesor quad core, 4GB memorie RAM și hard de 500 de giga. În ziua de azi laptopurile nu au unități optice, dar acesta are așa ceva, iar din această cauză o să instalați Windows rapid.

Nu are un cost de achiziție prea mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are și componente de ultimă generație. Nu trebuie să vă temeți că vine cu procesor Celeron deoarece e unul quad core echivalent procesoarelor Pentium.

Acer Extensa EX2508, notebook cu Celeron N2940 și Linux

Vine cu procesor Celeron N2940 care are patru nuclee și cip grafic Intel HD integrat. Memoria RAM e al doilea cel mai important lucruri într-un laptop, după procesor, iar la acesta vorbim de 4 giga instalați din 16 giga instalabili.
Pe partea de rețelistică acest model e unul care are wireless N și placă de rețea 10/100/1000. Din păcate nu ar e wireless ac însă acest lucru nu știu cât de mult ar fi ajutat deoarece procesorul și hardul nu duc viteze Gigabit.
Poți stoca destul de multe fișiere pe acest laptop deoarece are un hard destul de mare de 500 de giga. Eu aș zice că are o capacitate inutil de mare.

Pro achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, performanțele decente și că are memorie RAM suficientă.
Contra ar fi că nu are procesor i3 sau ceva mai bun.

Deci, dacă te interesează un laptop care să nu coste prea mult și care să se descurce formidabil în orice împrejurare atunci îți recomand modelul acesta. Evident că e mai mult un laptop pentru navigat pe net, dar poate fi utilizat cu succes la filme HD și jocuri.
Alături am pus și o poză pentru a vă face o părere despre cum arată acest laptop. Puteți vedea că arată precum modelele X550 de la Asus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu