≡ Meniu

Acer Extensa EX2510-34NB, notebook cu i3-4005U

Acer Extensa EX2510-34NB e un laptop cu ecran de 15,6 inci care e non glare și cu procesor rapid i3 din seria Haswell. Vine la pachet cu Linux, iar pentru redarea clipurilor HD precum și a filmelor se folosește de placa video Intel HD.
Memoria RAM de 4 giga face ca totul să ruleze fluent, iar dacă vrei mai mult atunci poți instala până la 16 giga. 😉

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se recomandă prin rapiditatea care o manifestă în aplicațiile office.

Acer Extensa EX2510-34NB, notebook cu i3-4005U

Procesorul e un i3 4005U cu două nuclee, iar cipul grafic integrat în acest procesor e un Intel HD foarte capabil, chiar dacă nu are memorie video dedicată. Ecranul de 15,6 inci are rezoluție aproape HD și veți putea sta mult în fața lui întrucât are ecran anti glare, adică care nu te orbește.
Memoria RAM de 4GB e suficientă pentru orice, iar Windows 10 va rula perfect pe el. Acesta e sistemul de operare pe care eu îl recomand să-l instalați pe el. Instalarea sistemului se poate face de pe un stick USB 3.0 de aici.
În cazul în care sunteți o persoană pasionată de colecționarea diferitelor fișiere atunci hardul din dotare e unul care te va ajuta în acest sens deoarece e unul cu o capacitate mare de 1TB.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, că arată bine, că poate fi utilizat pentru multiple lucruri (de la jocuri și până la sarcini multimedia) și că vine de la un brand ok. Evident că poate fi utilizat pentru jocuri de genul celora de pe Facebook.
Contra ar fi lipsa memoriei dedicate la placa video și că nu are SSD.

Acest model e unul numai bun pentru acasă, dar și în scopuri business la o firmă. E bun în scopuri profesionale întrucât vine cu multă putere de calcul, iar ecranul e făcut așa încât să nu-ți obosească ochii.
În cazul în care vreți să vedeți mai bine cum arată vă recomand clipul de alături. Nu e în română, dar cred că o să reușiți să vă faceți o părere despre laptop.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu