≡ Meniu

Acer G237HLA, monitor IPS accesibil și cu imagine de 23 de inci

Monitorul LED Acer G237HLA e unul care poate fi luat alături de un PC de tip office/multimedia. Nu vă oprește nimeni să-l alegeți chiar și pentru a juca jocuri. Rata de refresh trebuie să fie mare pentru a elimina urmele de blur (se întâmplă când imaginea se schimbă brusc). În acest preț, nu sunt monitoare de gaming dar nici cu un buget ceva mai mare. Un monitor de gaming poate costa chiar dublu dacă vorbim de aceeași diagonală.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul un buget mult mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer G237HLA, monitor IPS accesibil și cu imagine de 23 de inci

Caracteristicile de imagine sunt următoarele: diagonală de 23 de inci, timp de răspuns de 4 ms, iluminare de 250 cd/mp, imagine 1080p, contrast dinamic mare etc. Imaginea e foarte clară și pentru un plus de claritate puteți mări luminozitatea însă pe parcursul zilei puteți alege o luminozitatea medie pentru a nu influența prea mult consumul. Ar fi fost util un senzor de lumină de tip eco, astfel nu mai trebuia să mai butonați prin meniu.

Stabilitatea e destul de bună cu acel stativ și majoritatea modelelor pot fi puse pe perete cu kitul de montare corespunzător (pe spatele ecranului are acele găuri pentru a putea fi montat). Porturile sale sunt diversificate pentru a putea conecta acest monitor la aproape orice desktop, consolă, player extern. Mă refer la intrările video HDMI, VGA și DVI iar pentru conectarea placa video trebuie să aibă măcar un HDMI sau un DVI. Dacă acea placă are doar VGA, ar fi cazul să o schimbați cu una mai performantă și nu veți regreta achiziția făcută.

Plusuri: arată bine din orice unghi l-ați privi, e ieftin, are panou IPS, intrare HDMI și are un consum redus.
Minusuri: nu are.

Cu siguranță, există monitoare mai bune decât Acer G237HLA dar nu în același buget. Nu cred că un monitor mai mic ar fi o soluție mai bună deoarece un ecran mare aduce după sine și niște dotări pe măsură. Deci cu cât e mai mare cu atât oferă mai multe tehnologii, dotări și caracterisitici tehnice foarte bune.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu