≡ Meniu

Acer G246HYL, monitor LED cu panou IPS și contrast mare

Acer G246HYL e un monitor care poate fi conecta cam la orice tip de desktop deoarece are porturi video diversificate. Pentru desktopurile business ori profesionale, aș recomanda un monitor cu pivot și DisplayPort. Un monitor e util și pentru cei care au un laptop mic și ar vrea să vizioneze un film la o calitate mai bună. După cum bine știți, ecranele laptopurilor au unghiuri mici de vizibilitate, imaginea e HD și deci nu sunt prea bune pentru a viziona un clip sau film.

Dacă vi se pare prea scump atunci alegeți un monitor ceva mai simplu adică fără IPS. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer G246HYL, monitor LED cu panou IPS și contrast mare

Display-ul acestui monitor e unul cu diagonală de 23.8 inci iar timpul de răspuns e important dacă sunteți un gamer înrăit. Panoul IPS mărește unghiurile de vizibilitate – 178 grade. Are și alte specificații tehnice: aspect lat, refresh bun și contrast de 100 milioane la 1. Conectorii acestui monitor sunt următorii: un DVI, un VGA și un HDMI. Sunt satisfăcătoare aceste porturi deoarece nu le veți folosi pe toate ci doar cele mai bun. Prin VGA calitatea e limitată la filme și jocuri de aceea HDMI-ul e recomandat iar dacă PC-ul vostru nu are această ieșire, trebui să optați pentru o placă video mai bună. În plus, are dotări sau tehnologii ca: Wide Viewing Angle și Comfyview.

Poate ocupa mult spațiu pe birou dar unele modele pot fi puse pe perete, iar altele nu (în spatele monitorului are niște găuri pentru a fi fixat pe acel kit de montare).

Plusuri: are contrast dinamic decente, imagine 1080p, unghiuri de vizibilitate bune, design elegant și preț corect.
Minusuri: nu prea are.

Acer G246HYL putea să aibă mai multe dotări speciale dar alea nu le găsiți pe modele așa de ieftine. Plus că, aceasta e seria nouă G6 aduce și îmbunătățiri. Alegerea e a voastră dar consider că se putea mai bine de aceea nu pot spune că e cel mai bun monitor. Există multe tehnologii care fac ca imaginea să nu fie atât de supărătoare (una e Flicker Free).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu