≡ Meniu

Acer G276HL, monitor cu imagine de 27 inci Full HD

Acer G276HL e un monitor ideal pentru orice însă pentru gaming era nevoie de un timp de răspuns mult mai bun. Poate fi folosit alături de un desktop ori pentru a viziona un film de pe un laptop sau media player extern. Există monitoare chiar și cu player integrat (Connect Share Movie), dar nu suportă multe formate media. E destul de subțire și se poate observa din lateral, dar există variante chiar mai înguste (acelea sunt ceva mai scumpe deoarece fac parte din alte serii și tehnologiile sunt diferite).

Alternative sunt modele care sunt fie mai ieftine, fie mai scumpe (pot fi cu dotări mai bune). Poate vreți să beneficiați de un tuner TV și să vă uitați la posturile TV preferate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer G276HL, monitor cu imagine de 27 inci Full HD

Trebuie menționat că are următoarele: display de 27 inci, tehnologie LED, refresh decent, unghiuri de 178 grade, aspect lat, timp de răspuns de 6 ms, contrast dinamic de 100 milioane la 1. Mai sunt și alte specificații tehnice dar cele anterior menționate sunt cele mai importante.

Nu are tuner TV, boxe integrate, dar are montare VESA 100. Pentru a fi pus pe un perete, trebuie să achiziționați un kit de montare. Kiturile de montare pentru televizoare diferă de cele ale monitoarelor și e normal deoarece televizoarele sunt mai mari și mai grele. Ieșirile acestui monitor sunt cele uzuale: VGA, DVI și HDMI. Ca și caracteristici speciale are doar Comfyview și Wide Viewing Angle (unghiuri largi de vizibilitate). Consumul de energie specificat e cel maxim dar el depinde și de luminozitatea aleasă.

Plusuri: are porturi video diversificate, fiabilitate ridicată (e un aspect important care e dat de brand și e bine să fie unul cunoscut), contrast dinamic mare, 178 grade pe verticală/orizontală, design elegant și robust.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer G276HL arată destul de bine iar dacă nu vă place standul, aveți posibilitatea montării pe perete al acestui monitor. Există variante apropiate ca și dotări, dar și aspectul său poate fi similar. Unghiurile de vizibilitate sunt foarte importante atunci când folosiți monitorul de la o distanță medie/mare. De la o distanță mică, unghiurile de vizibilitate puteau fi și mai mici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu