≡ Meniu

Acer G277HUSMIDP, monitor cu ComfyView, FlickerLess și filtru Blue Light

Acer G277HUSMIDP face parte din noua serie de monitoare G7 de la acest brand. Designul e unul mai mult decât reușit și se vede atât din poza de jos cât și din clipul de la final. Caracteristicile speciale sunt cele menționate mai sus și ar trebui să fie prezente pe mai toate monitoarele care au fost lansate anul acesta. Ele sunt necesare dacă vreți să lucrați mult timp în fața monitorului și claritatea e și ea îmbunătățită, dar nu cu mult. Diferențe majore sunt între actualele monitoare și cele foarte vechi (cam la toate capitolele).

Dacă nu vă place că e prea scump și nu aveți nevoie de toate acele dotări, un monitor FullHD poate fi la fel de bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer G277HUSMIDP, monitor cu ComfyView, FlickerLess și filtru Blue Light

Display-ul său are o diagonală suficient de mare pentru a surprinde mai toate detaliile. Chiar și specificațiile tehnice vă sunt de folos: 1ms, rezoluție de 2560 cu 144 pixeli, panou TV+Film, iluminare 350 cd/mp, 75 Hz, contrast dinamic mare și unghiuri de vizibilitate mari. Nu are tuner TV dar nici nu avea sens, mai bine luați direct un televizor dacă vreți să vedeți emisiuni TV.

Ca și porturi are: DisplayPort și DVI, deci s-a renunțat la cel VGA care și așa nu avea sens deoarece limita calitatea imaginii. Nu e o alegere care să ocupe puțin spațiu, acesta chiar e mare și arată foarte bine pe birou cu acel suport. Poate fi observată combinația de negru cu argintiu care îi dau un plus de eleganță.

Plusuri: are DisplayPort, imagine Ultra HD, timp de răspuns excelent, caracteristicile speciale, designul etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer G277HUSMIDP nu e chiar ieftin, deci singurul obstacol al acestui monitor ar fi prețul. Din clipul de la final vă puteți face o idee dar există multe astfel de modele din seria G7. Există și alte serii reușite de la acest brand iar aceasta e o recomandare. Poate fi conectat la un PC sau chiar la consolă dacă are ieșirea video necesară. Mai există și adaptoare video pentru cei care nu pot conecta acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu