≡ Meniu

Acer GN246HLBBID, monitor pentru jocuri cu 1 ms și 144 Hz

Dacă aveți nevoie de un monitor de gaming, Acer GN246HLBBID e o alege accesibilă deoarece ecranul e de 24 de inci, deci nu e foarte mare. Chiar dacă a fost conceput pentru gaming, poate fi conectat la orice tip de PC. Cu alte cuvinte, un monitor performant e bun pentru orice. Dacă nu-l vreți pentru jocuri, e suficient să luați unul cu unghiuri de vizibilitate bune. Un panou performant cum e cel IPS, oferă unghiuri maxime – 178 grade. Doar din poza de jos se poate observa că e un model ceva mai deosebit, iar culorile pot sugera și seria din care face parte (în general, culorile ca roșu, verde sau portocaliu sunt pentru gaming).

Monitoare performante pot fi și cele de multimedia dar depinde de bugetul fiecăruia și cam ce își dorește fiecare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer GN246HLBBID, monitor pentru jocuri cu 1 ms și 144 Hz

Are caracteristici tehnice bune pentru un monitor de gaming: ecran 1080p de 24 de inci, iluminare LED, contrast de 100 milioane la 1, unghiuri de 176 grade, refresh maxim de 144 Hz, timp de răspuns de 1 ms etc. Acestea sunt specificații bune dar e loc de mai bine și monitoarele mai scumpe oferă și multe tehnologii sau caracteristici speciale.

Poate fi pus pe perete, iar această caracteristică e un plus deoarece nu toate monitoarele o au. Bineînțeles, kitul de montare nu vine împreună cu monitorul ci trebuie luat ulterior. Porturile sale sunt diversificate și cel mai bun e HDMI-ul, nu e nevoie de DisplayPort dacă monitorul nu are o rezoluție foarte mare. Consumul de energie e scăzut pentru cei care aleg o luminozitate mică dar și așa, în general, consum e redus pentru noile modele.

Plusuri: toate acele caracteristici tehnice, numărul mare de porturi, designul modern, eficiența și fiabilitatea.
Minusuri: nu oricine și-l poate lua.

Acer GN246HLBBID e alegerea corectă pentru cei care vor mai mult decât un monitor clasic. Nu poate fi folosit ca un TV deoarece nu are tuner TV incorporat dar poate fi luat unul extern ori unul pentru PC. Mia există și varianta online, deoarece cam orice post e disponibil și prin stream.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu