≡ Meniu

Acer K242HL, monitor de 24 inci cu panel TN

Monitoarele cu panouri TN încă sunt foarte căutate deoarece au niște timpi de răspuns foarte buni și prețuri mult inferioare modelelor cu panel IPS. Un astfel de monitor e Acer K242HL și având un ecran de 24 inci o să te ajute să poți vedea filme Blu-ray la calitate maximă (știm că la un film claritatea e dată și de diagonala monitorului, nu doar de rezoluție).

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care poate fi montat pe perete (prin Vesa 100×100) și cu unghiuri de vizibilitate 170/160 grade.
În cazul în care te interesează cum se prezintă vizual atunci îți recomand poza de alături, dar și clipul video de la final.

Acer K242HL, monitor de 24 inci cu panel TN

Pe partea de caracteristici acest model e unul care se evidențiază cu diagonala de 24 inci, cu rezoluția 1920×1080 pixeli și cu porturi (analog și digital).
Nu vine cu port HDMI, dar are DVI care e la fel de util. Iar, pentru conectarea PC-urilor mai vechi vine cu VGA.
În cazul monitoarelor cu diagonale mari e important și consumul de curent, la acest model fiind mic de 21W. În acest fel o să aveți parte de un aparat foarte economic.
Montarea pe un perete nu va fi prea complicată deoarece are o greutate puțin sub 4 kilograme, iar Vesa e prezent.
Panelul TN asigură imagini mai fluente în comparație cu panelul de tip IPS. Acesta din final oferă unghiuri de vizibilitate mai bune, dar la costul fluenței imaginii.

Pe partea de plusuri acest model se laudă cu diagonala mare, consumul de curent redus, că nu costă mult și cu faptul că e dotat cu port digital.
Minusuri ar fi lipsa tunerului TV și a difuzoarelor. Dacă vreți să vă uitați la TV atunci o puteți face folosind stream-ul de pe Internet.

De final pot spune că acest model este unul bun pentru cei interesați de un model care să fie bun la toate (de la jocuri și până la filme).
Alături e și un clip din care poți vedea mai bine cum se prezintă vizual acest periferic de 24 inci (circa 61 centimetri).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu