≡ Meniu

Acer K272HULA, monitor IPS de 27 inci

Acer K272HULA .e un monitor bun pentru gaming deoarece are o imagine generoase, oferă multe detalii și arată bine. Nu e nevoie de cel mai scump monitor de pe piață ci de unul cu caracteristici tehnice decente. Nu cred că un monitor QuadHD sau 2.5K pentru a juca jocuri, deoarece nu oricine își permite o configurați high-end. Mi se pare satisfăcătoare o rezoluție FullHD iar prețul monitorului e ceva mai mic. Am mai zis de multe ori, un monitor de gaming e bun pentru orice. Arată cam ca oricare alt model elegant de la acest brand, deci la acest capitol nu prea impresionează.

Alternativele sunt următoarele: monitoare FullHD, modele business sau cele de la alte branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer K272HULA, monitor IPS de 27 inci

Specificațiile tehnice sunt destul de multe: diagonală de 27 inci, panou IPS, timp de răspuns de 6 ms, imagine de 2560 cu 1440 pixeli, aspect lat, contrast dinamic mare, unghiuri de vizibilitate de 178 grade, iluminare de 350 cd/m2 etc. Facilitățile unui monitor sunt importante pentru acest model: boxe de 2 W fiecare și montare pe perete de tip VESA 100.

Pe partea de conectivitate are următoarele: DVI, HDMI și DisplayPort. Deci nu are VGA dar nici nu avea nevoie deoarece limitează calitatea imaginii. Acel port va fi eliminat pe viitoarele gadgeturi deoarece nu-i văd rostul. Alte caracteristici ale acestui model sunt: Low dimming, Comfyview, Wide Viewing Angle, 6 color adjustment, Flickerless și Wide Color Gamut (sRGB). Cu Flickerless puteți sta mai mult imp în fața monitorului fără ca ochii să obosească.

Plusuri: ecran superb, boxe de 2 W, intrare DisplayPort, ideal pentru gaming și altele.
Minusuri: nu are difuzoare foarte puternice.

Acer K272HULA mi se pare destul de reușit iar un minus al acestui model cred că e prețul dar e oarecum justificat de calitatea imaginii. Chiar dacă nu e 4K, detaliile sunt ceva mai multe decât la alte monitoare sau televizoare. Poate fi folosit pentru multe și mă refer în special la vizionare de poze sau jocuri. Jos am pus o prezentare a acestei serii care vă ajută să vă faceți o idee despre acest model și cam cum ar arăta un joc rulat pe acesta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu