≡ Meniu

Acer Predator G9-591-79AG, laptop de gaming cu GTX 970M

Acer Predator G9-591-79AG e unul dintre puținele laptopuri de gaming de la acest brand și sper că nu va fi ultimul. Acest brand lansează des laptopuri tip „concept” și încearcă să impresioneze. E evident din designul acestui model că e vorba de un model de gaming dar poate fi folosit ca oricare alt model. Seria Predator oferă atât laptopuri cât și desktopuri+monitoare. Deci, dacă nu vă interesează un gadget portabil, optație pentru un desktop. Nu trebuie neglijate nici laptopuri de 17 inci ale aceleași serii.

Alternativele sunt variantele de gaming de la alte branduri care oferă configurații similare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Predator G9-591-79AG, laptop de gaming cu GTX 970M

Procesorul acestui laptop e unul de ultimă generație dar e puțin diferit de cel pentru platformele desktop (a fost conceput să consume mai puțin). Un laptop ca acesta nu poate fi foarte ușor dar nici cu o baterie mică. Totuși, unii producători au renunțat la vechile serii în favoarea unor serii mai portabile. Bineînțeles, în acele cazuri s-au diminuat și performanțele laptopului.

Are următoarele componente: Core i7-6700HQ, 8GB RAM, SSD de 128GB, hard disk de 1TB și GTX 970M. Nu trebuie neglijată acea placă video Intel care e utilă ori de câte ori nu vă jucați pe el și doriți o autonomie mare. Dotările sale sunt cele standard la care se adaugă și cele speciale: difuzoare cu subwoofer, USBuri 3.0, WiFi ac, tastatură iluminată, DisplayPort. Nu are Windows 10 ci Linpus iar voi trebuie să instalați ulterior pentru a-i evidenția performanțe și pentru a putea juca jocul favorit.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, design modern cu tastatură ideală pentru jocuri, fiabilitate, ecran FullHD cu panou IPS.
Minusuri: preț destul de piperat.

Acer Predator G9-591-79AG poate rula orice joc la detalii mari și pentru o imagine mai bună, se poate alege cel cu ecran de 17 inci. Eu aș alege cel de sus deoarece e mai ieftin și pentru că jucați de la distanță mică de el, nu e nevoie chiar de o imagine așa de mare. Se poate conecta un monitor sau televizor prin HDMI sau DisplayPort pentru un plus de calitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu