≡ Meniu

Acer Predator G9-592-712F, laptop de gaming cu ecran de 15 inci

Acer Predator G9-592-712F e un model a unei generații mai noi dar care oferă puține în plus. Această serie de laptopuri e una destul de avansată și se poate observa doar după design. E destul de ușor să deosebiți un model simplu de unul pentru jocuri (e mai mare, are un finisaj mai modern, tastatură specială). Un laptop pentru jocuri nu poate fi la fel de portabil ca unul de tip office deoarece componentele au un consum mai mare și un sistem de răcire mai complex.

Dacă vreți un model mai mare pentru a nu mai conecta un televizor sau monitor la el, optație pentru cel de 17 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Predator G9-592-712F, laptop de gaming cu ecran de 15 inci

Procesorul său e unul de tip Core i7-6700HQ cu frecvență destul de bună și Turbo Boost pentru momentele în care e nevoie de mai mult. Suportă până la 64 de GB RAM DDR4 și cred că 8GB nu e de ajuns pentru un astfel de laptop, deci ulterior ați mai putea pune încă 8GB.  Pe lângă acel SD are și un hard disk pe care se pot stoca fișierele media și jocurile. Pe SSD se pun sistemul și aplicațiile instalate pentru a rula mai bine.

Placa video a acestui laptop e una GTX 980M iar aceasta e destul de cunoscută pentru că e prezentă și pe alte laptopuri de gaming. E dotat cu tastatură iluminată pentru a vă putea juca și în condiții de luminozitate scăzută. Orice laptop premium ar trebui să o aibă, iar la acestea de gaming, unele taste sunt ceva mai bine evidențiate pentru unele jocuri.

Plusuri: USB cu funcție de încărcare, autonomie mare, multe porturi, WiFi ac, subwoofer, spațiu mare de stocare, ecran FullHD, performanțe mari.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Acer Predator G9-592-712F poate fi o opțiune dar mai sunt și cele de 17 inci care au aceleași componente. Un ecran mai mare poate fi mai plăcut și se pot viziona filme de la o distanță mai mare. Bineînțeles, nu e aceeași experiență ca și cu un televizor deoarece un ecran de laptop e destul de simplu, dar la acesta e de tip IPS cu imagine 1080p.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu