≡ Meniu

Acer Predator G9-592-720P, laptop cu GTX 970M și 16GB DDR4

Laptopul de gaming Acer Predator G9-592-720P e un alt model al seriei G9 și se poate observa ușor că are un ecran de 15 inci. Cele cu ecran de 17 inci sunt mai scumpe dar și mai grele, dacă vă gândiți să-l lați cu voi în oraș sau la școală. În general, laptopurile pentru jocuri sunt ceva mai mari motiv pentru că au sisteme de răcire mai eficiente. Greutatea acestui model se apropie de cea a unui model de 17 inci clasic. Poate că nu e cel mai portabil gadget, dar oricum e superior unui desktop din anumite puncte de vedere.

Pentru a achiziționa un laptop din seria Predator e nevoie de un buget destul de mare ori îl achiziționați în rate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Predator G9-592-720P, laptop cu GTX 970M și 16GB DDR4

Are cele mai noi componente hardware și sunt ideale pentru noile jocuri apărute. E dotat cu un IPS de 15 inci iar imaginea e una FullHD, pentru cei care vor un plus de detalii în jocuri. E bine că are atât un SSD cât și un hard disk, deoarece pe SSD se țin aplicațiile instalate iar pe HDD se țin fișierele care nu prea le folosiți (filme, poze etc).

Nu are chiar cea mai nouă placă video dedicată dar poate fi de ajuns deoarece restul componentelor sunt foarte bune. Porturile unui laptop de gaming sunt numeroase și are nevoie de porturile USB 3.0 pentru a conecta și folosi un stick USB 3.0 (viteza de copiere e foarte bună). Nu prea se mai folosesc discurile pentru a copia ori stoca informație, e mult mai simplu cu un stick USB care nu costă mult și încape în orice buzunar.

Plusuri: are baterie mare, tastatură iluminată, design modern, performanțe mari, WiFi ac, subwoofer integrat.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer Predator G9-592-720P ține locul unui desktop dar e mai scump decât unul deoarece e mult mia compact și s-a lucrat mult la asamblarea sa. Un desktop poate fi upgradat ușor dar cu timpul tot trebuie înlocuit, deci nu știu cât de câștigați ați fi cu un desktop dacă vă interesează și portabilitatea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu