≡ Meniu

Acer Predator G9-592-78D8, laptop de gaming cu GTX 970M

Acer Predator G9-592-78D8 e unul dintre cele mai avansate laptopuri de gaming de pe piață și poate concura cu succes cu orice model din seria RoG de la Asus. Ecranul acestui dispozitiv e unul de 15 inci, iar rezoluția de 1920×1080 pixeli e una suficientă deoarece în acest fel o să poți rula orice joc și să vezi filme Blu-ray fără pierderi de detalii.
Un notebook PC precum acesta se adresează celora interesați de o sculă puternică și cu un design special.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care vine cu procesor puternic și o bateria care ține până la 8 ore. Oricum, portabilitatea lasă de dorit deoarece acest model e unul care vine cu o masă de 3,4 kilograme.

Acer Predator G9-592-78D8, laptop de gaming cu GTX 970M

Procesorul din acest model e un i7-6700HQ cu patru nuclee, iar placa video e o GTX 970M cu 6 giga memorie RAM. Memoria sistemului e doar 8 giga (suportă 64 giga), dar cred că fiind de tip DDR4 e suficientă.
Tastatura iluminată e un lucru bun la acest model și o să-i vedeți utilitatea pe timp de noapte când e mai greu să găsiți tastele.
Pentru stocare acest model are un SSD de 256 de giga. Evident că puteți conecta și un hard extern în cazul în care doriți să beneficiați de o capacitate mai mare.

Pro achiziția acestui model ar fi mai multe motive, printre care aș enumera faptul că vine cu componente noi (procesor Skylake, wi-fi ac, USB C, DDR4 etc), aspectul agresiv, bateria care ține mult și ecranul clar.
Contra ar fi că nu are o masă mai mică și sistem Windows preinstalat (eu vă recomand Windows 10). Lipsa ecranului 4K nu-i un bai prea mare deoarece conținutul 4K oricum va putea fi rulat și eventual afișat pe un ecran extern suportat.

Deci, dacă te interesează un model care să fie extrem de bun la orice tip de sarcină atunci acesta ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături poți vedea cum arată acest Predator 15 și că are un aspect care greu poate fi egalat de alt model similar.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu