≡ Meniu

Acer Predator G9-592-78XE, laptop de ultimă generație pentru gameri

Laptopul Acer Predator G9-592-78XE e cel mai nou model al seriei G9 dar nu e singura variantă disponibilă. În general, aceste laptopuri sunt destul de performante și diferențele între configurații sunt nesesizabile. Cam toate au procesor Core i7 Skylake, memorie RAM DDR4, SSD și placă video GeForce GTX. Aveți toate motivele să alegeți un model de gaming și nu unul multimedia, iar bugetul trebuie să fie puțin mai mare deoarece ar fi nevoie de un mouse de gaming și un router wireless de ultimă generație (poate și o geantă dacă călătoriți des și vreți să-l luați cu voi).

Ca și alternative, pot fi luate în considerare variantele mai mari de la același brand ori alte serii de gaming de la producători concurenți (Asus). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Predator G9-592-78XE, laptop de ultimă generație pentru gameri

Procesorul unui laptop e cea mai importantă componentă și are placă video integrată HD Graphics 530. Aceasta o veți folosi doar când doriți performanțe grafice scăzute și autonomie mare, iar când vă jucați jocuri comutarea între plăci e automată. GTX 980M e cea mai bună soluție pentru platformele mobile și performanțele ridicate aduc după sine și un consum de energie pe măsură (ce aceea are și o baterie de 8 celule).

Dotările sale impresionează deoarece nu orice laptop le are: tastatură iluminată, bluetooth, WiFi ac, difuzoare cu subwoofer, baterie de 8 celule etc. Toate acestea pot fi considerate plusuri și ele sunt multe mai multe. Cu siguranță, nu veți regreta alegerea făcută iar dacă vreți un laptop cu design diferit, Republic of Gamers de la Asus ar fi de luat în considerare.

Plusuri: autonomie mare, USBuri 3.0 destul de multe, subwoofer, suportă multă memorie RAM, hard disk mare și design plăcut.
Minusuri: preț destul de mare pentru bugetul unora.

Acer Predator G9-592-78XE e o alegere destul de costisitoare însă există variante chiar mai interesante (mă refer la cele de 17 inci). Din clipul de mai jos se poate observa mai bine cum arată și cam care ar finisajul întregii serii (nu diferă în funcție de componentele instalate). Vă veți impresiona prietenii cu un astfel de gadget și puteți spune adio consolei.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu