≡ Meniu

Acer Predator G9-791-70MN, laptop gaming cu GTX 970

Acer Predator G9-791-70MN e un laptop de gaming foarte bun care poate concura cu oricare laptop Alienware sau Republic of Gamers. Pe scut, acest model vine cu i7 quad core, SSD, ecran de 17 cu rezoluție Full HD, placă video GTX 970 și tastatură iluminată. Datorită acestor caracteristici modelul de față e unul foarte bune pentru cei pasionați de jocuri, dar și pentru cei în căutarea a ceva mai deosebit ca aspect.

G9-791-70MN vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul care poate fi utilizat pentru orice sarcină. Poți vedea din imaginea de alături cum arată acest model, iar la final am postat și un clip video.

Acer Predator G9-791-70MN, laptop gaming cu GTX 970

Pe partea de specificații acest aparat vine cu procesor i7-6700HQ, 24 giga de RAM DDR4 și cu capacitate de stocare mare (SSD de 256 și hard de 1000 de giga cu 7200 rotații).
Placa video din dotarea notebook-ului de față e o GeForce GTX 970M cu 3 giga memorie GDDR5, iar din aceste caracteristici cred că vă puteți da seama că e vorba despre un laptop foarte puternic la procesare video.
Portabilitatea nu e punctul forte al acestui model deoarece vine cu o greutate de 3,9 giga și bateria de 8 celule ține vreo 3 ore, dar e bine.
Pe partea software acest model e unul care nu are Windows și de aceea vă recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB 3.0.

Pro acest model ar fi aspectul foarte plăcut, că are performanțe de top, ecranul anti-glare, că are mulți RAMi (poți face RAM Drive în cazul în care ești un utilizator mai avansat) și prezența wi-fi ac (acest tip de placă e una cu suport Gigabit).
Contra achiziție ar fi că nu are unitate Blu-ray și că ecranul nu e unul 4K.

Concluzia mea legată de acest laptop e că își merită banii și îți vei face treaba cu el, că e vorba de jocuri ori de sarcini ceva mai complexe.
Din clipul de alături poți să vezi mai bine cum arată acest model. Poți vedea din clipul de alături că e un dispozitiv foarte bun.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu