≡ Meniu

Acer Predator G9-791-717A, laptop gaming cu i7 și GTX

Acer Predator G9-791-717A e un laptop cu proceso i7-6700HQ, ecran de 17 inci cu rezoluție Full HD și placă video GTX 980M. Seamănă foarte mult cu un laptop Republic of Gamers, dar defapt e un Predator. Astfel de laptopuri erau prezente în vest, dar de curând au fost aduse spre comercializare și în țara noastră. Un laptop precum acest Predator se recomandă celora interesați de ceva rapid și care să arate bine.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un laptop care e bun la orice, mai puțin pe partea de portabilitate deoarece are o greutate de aproape 4 kilograme.

Acer Predator G9-791-717A, laptop gaming cu i7 și GTX

Procesorul din dotare e un i7 quad core din seria Sylake, iar acesta vine cu cip grafic integrat de tip Intel HD 530.
Tehnologia din ecran e IPS, ar ecranul e de tip anti-glare așa încât să poți sta cât mai mult în fața lui. Rezoluția putea fi 4K, dar e bine și 1920×1080 pixeli.
Pe partea de RAMi vine cu 16 giga DDR4, iar pentru stocare se folosește de 3 harduri (unul de 1TB și două SSD-uri de 128 de giga fiecare).
Pentru putere de procesare video acest model de laptop vine cu placă video GTX 980M care are 4 giga RAM GDDR5.
Evident că vine cu porturi de generație nouă printre care aș aminti DisplayPort, HDMI și 4 USB 3.0. Unul dintre cele mai bune plăci de rețea e integrată în acest model și e vorba de o placă wi-fi ac.
Pentru a te putea juca și pe timp de noapte acest model e unul dotat cu tastatură iluminată.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că vine cu o baterie mare (are 8 celule), multitudinea de porturi, că are mulți RAMi și că poate rula orice joc.
Contra ar fi lipsa ecranului 4k. Nu era rău nici dacă avea Windows 10 și unitate Blu-ray. Eu unul vă recomand să instalați cel mai nou sistem de operare de la Microsoft, adică Windows 10, de pe un stick USB 3.0.

Dacă te interesează un laptop care să arate bine și să poată rula orice joc fără probleme atunci acest model ar fi recomandarea mea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu