≡ Meniu

Acer Predator G9-791-71A7, laptop mare pentru jocuri

Acer Predator G9-791-71A7 face parte din noua serie de laptopuri de gaming de la acest brand. Poate înlocui un desktop fără probleme deoarece performanțele sale sunt ridicate. Ecranul e mare dar nu poate oferi o experiență pe măsură atunci când doriți să vizionați un film. Un televizor mi se pare alegerea ideală pentru cei care vor o imagine pe măsură dar și calitate video. De multe ori, rezoluția nu are mare importanță (tehnologiile sunt mult mai importante și tipul ecranului).

Poate fi destul de scump pentru unii pasionați de jocuri dar e investiție pe termen lung, adică nu-l veți schimba de curând. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Predator G9-791-71A7, laptop mare pentru jocuri

Procesorul său e de ultimă generație și e de tip HQ, adică e de gaming. Ecranul e de 17 inci cu imagine foarte clară deoarece are rezoluție 1080p. Sincer, nu aș vedea rostul unui ecran 4K deoarece și așa ecranul nu e foarte mare. Doar televizoarele mari necesită o rezoluție mai bună pentru a observa orice detaliu (rezoluția să fie direct proporțională cu diagonala).

Placa video e una de tip GTX 980M de 4GB care e ideal pentru jocuri iar pentru uz office, laptopul are placa video Intel din procesor. Spațiul intern e mare dar tot SSD-ul e mult superior. Pe partea de conectivitate are tehnologii wireless ca WiFi ac și bluetooth, dar și porturile pot fi utile dacă vreți să conectați diverse la acesta. Se poate conecta un monitor de tip business deoarece portul video de tip DisplayPort nu e prezent la orice monitor.

Plusuri: tastatură iluminată, tehnologie WiFi ac, DisplayPort, configurație High-End, design impresionant, sistem audio impresionant.
Minusuri: nu e ieftin.

Acer Predator G9-791-71A7 se adresează unei categorii de utilizatori și nu tuturor, deoarece e scump și dotărilor pot fi de folos celor care chiar vor să încerce și aplicații profesionale. Deci nu trebuie să fiți neapărat un gamer ca să vi-l achiziționați. Clipul de mai jos vă poate ajuta să vă faceți o idee despre cum ar arăta această serie și cam cât de mare e varianta de 17 inci.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu